[ALINDI] i7 4790K ve GTX 980 Ti Tabanlı Sistem

Hayırlı olsun, donanımsal ya da yazılımsal hatalarla karşılaşmamanız dileğimle :) 980 Ti özel soğutmalı versiyonları bekleseydiniz olmaz mıydı acaba ?

Güzel yorumunuz için çok teşekkürler. Yeni bilgisayar almam lazımdı artık çünkü işlerim için ihtiyacım vardı. 980 Ti 2.200TL'ye geldi bende hemen aldım. Tabii diğer versiyonları daha iyi olabilir ama memnunum.

İşlemciyi gereksiz yere zorlamayın. Benimde iyi soğutma var ama işlemciyi 4.0Ghz'de tutuyorum.

Benim işlemcim otomatik OC'de. @3.2Ghz'ye kadar düşüyor sistem boştayken. Yük altında 4.5-4.6-4.7 vs. gidiyor. Ayrıca sıcaklık değerleri 64 dereceyi henüz hiç geçmedi. %100 yük altında bile.

GIGABYTE GTX 980 Ti, 6GB, GDDR5, 384 bit Ekran Kartı Bende bu ekran kartını almayı düşünüyorum acaba msi den dahamı iyidir bi yorum yaparmısınız.

Bilgim yok.

Hayırlı olsun. Mavi ekransız ve bol FPS'li günlerle kullanmanız dileğiyle. Yerinizde olsaydım güç kaynağını biraz kısar öyle bir işlemciye Corsair H100i alırdım ama yine de güzel.

H100i düşündüm aslında ancak gerekli mi gereksiz mi onun kararını veremedim. Yoksa durumum vardı alacak.

Merhaba imkanınız var ise hemen ekran kartını iade edip referans tasarım dışında bir kart alın mesela MSİ in referans tasarım olmayan modelini alın hem size + özellikler kazandırır hemde kartınız uzun ömürlü olur bu kartın bu şekilde ömrü uzun olmaz oyunlarda grafikleri yükseltirseniz ekran kartı 90 100 derece arasına çıkıyor çok ısınıyor. yani anlayacağınız paranıza yazık etmeyin ve iade edin referans tasarım dışında alın size bir iki tavsiye vereyim öncelikle asus almayın.. asus un ekran kartlarında sürekli tavsiye edilmesi marka bilinmişliğindendir fakat testlerde en çok ısınan kartlar asusdur sırasıyla EVGA-MSİ-GİGABYTE-ASUS bu ısınma testleri ile ilgili bir video vardı fakat bulamadım ama sıralamamdaki gibi oluyor hep evga msi dan 3-4 derece daha serin hepsi arasında okadar fark var performans olarakta sıralama tam olarak aynı evga ekran kartlarında alınabilecek en performanslı üreticidir GALAX ve EVGA bu işte çok iyi iki firmadır OC olarak çok üstün kartlar üretir MSİ ıda bunların arasına yazabiliriz yani paranız varsa kesinlikle EVGA veya MSİ alın referans tasarım olmasın fakat.. ben bu konuyu gece 4 de gördüm ve telefondan yorum yazamadığım için şimdi yazıyorum uyarmak için testlerde referans tasarımın GTA da 96 dereceyi bulduğunu gördüm bu yüzden uyarmak istiyorum Saygılar ve iyi günler

Bilmiyorum benim ekran kartım 1513Mhz'e clocklu. Gayet harika durumda. LoL oynarken bile 700-800FPS alıyorum. GTA V testini izlemişsinizdir zaten. Ayrıca evet kart ısnıyor ve 80 dereceyi rahat görüyor %99 yük altındayken ancak fanı %40 yaparsanız eğer 70 dereceyi geçmez. Memnunum üründen ayrıca ürün bana 2.200TL'ye geldi bu sebeple değiştirmeyi düşünmüyorum. Ancak yorum için teşekkürler.

Güzel sistem olmuş hayırlı olsun.

Teşekkürler güzel yorumunuz için.

Hayırlı olsun güle güle bol oyunlu günlerde kullanın.

Teşekkürler güzel yorumunuz için.

Sadece ekran kartınızla benim sistemimden 6 tane alabilirsiniz hayırlı olsun :like:

Teşekkürler ama öyle diyince üzüldüm şimdi :(

Halının aynısı ananemde var. :) Ayrıca hayalimdeki sistem güle güle kullanın.

Teşekkürler güzel yorumunuz için. Bu halılar ünlü :D

Hayırlı olsun. Mavi ekransız bol FPS'li günlerde kullanın.

Çok teşekkürler yorumunuz için.

Hayırlı olsun. Dostum benim için g105'i gece test edebilir misin? Aydınlatmasını açınca yazılar net bir şekilde görülebiliyor mu?

Tek kelimeyle harika. Çok rahat yazılıyor tam bir gaming klavye el ağrıtmıyor ve yormuyor. Aydınlatma mükemmel. Tavsiye ederim.

Konu günceldir arkadaşlar!

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı