Pratos Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #41 burak1953 dedi: kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan.bende böyle bir sistem toplayacağım ama sinerji.gen.tr'ye güvenemiyorum sence güvenmeli miyim ? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle güvenebilirsin hiç sıkıntı çekmeyeceğine garanti veririm
burak1953 dedi: kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan.bende böyle bir sistem toplayacağım ama sinerji.gen.tr'ye güvenemiyorum sence güvenmeli miyim ? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle güvenebilirsin hiç sıkıntı çekmeyeceğine garanti veririm
qualityKnowledge Kilopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 540 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2015 #42 Pratos dedi: Kesinlikle güvenebilirsin hiç sıkıntı çekmeyeceğine garanti veririm Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
Pratos dedi: Kesinlikle güvenebilirsin hiç sıkıntı çekmeyeceğine garanti veririm Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
K Kadir999 Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 715 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #43 Gta 5 de bazı ayarlar ultraya alınıyor bilgin olsun texture'ler mesela ve 980ti ekran kartın var MSAA aç bence.Hayırlı Olsun.
Gta 5 de bazı ayarlar ultraya alınıyor bilgin olsun texture'ler mesela ve 980ti ekran kartın var MSAA aç bence.Hayırlı Olsun.
qualityKnowledge Kilopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 540 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2015 #44 Silinen üye dedi: Gta 5 de bazı ayarlar ultraya alınıyor bilgin olsun texture'ler mesela ve 980ti ekran kartın var MSAA aç bence.Hayırlı Olsun. Genişletmek için tıkla... Ultra olduğunu bilmiyordum en yüksek bu sandım. MSAA aç diye çok tavsiye geldi Açarım çok teşekkürler.
Silinen üye dedi: Gta 5 de bazı ayarlar ultraya alınıyor bilgin olsun texture'ler mesela ve 980ti ekran kartın var MSAA aç bence.Hayırlı Olsun. Genişletmek için tıkla... Ultra olduğunu bilmiyordum en yüksek bu sandım. MSAA aç diye çok tavsiye geldi Açarım çok teşekkürler.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2015 #45 Hayırlı olsun hocam su soğutmadan memnun musunuz ?
qualityKnowledge Kilopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 540 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2015 #46 FurkanEmir41 dedi: Hayırlı olsun hocam su soğutmadan memnun musunuz ? Genişletmek için tıkla... Fena değil diyelim. Çok daha iyi su soğutma sistemleri var ancak bu işimi görüyor. OC yapmama rağmen henüz 55-60 dereceyi geçmedim. Bu arada teşekkür ederim
FurkanEmir41 dedi: Hayırlı olsun hocam su soğutmadan memnun musunuz ? Genişletmek için tıkla... Fena değil diyelim. Çok daha iyi su soğutma sistemleri var ancak bu işimi görüyor. OC yapmama rağmen henüz 55-60 dereceyi geçmedim. Bu arada teşekkür ederim
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2015 #47 Hmmm iyiymiş kasada da çok şık duruyor.
qualityKnowledge Kilopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 540 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2015 #48 FurkanEmir41 dedi: Hmmm iyiymiş kasada da çok şık duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet görünüm hoş
FurkanEmir41 dedi: Hmmm iyiymiş kasada da çok şık duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet görünüm hoş
F FGTR-Berke Hectopat Katılım 17 Temmuz 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2015 #49 @Recep Baltaş Abi sence nasıl olmuş
qualityKnowledge Kilopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 540 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2015 #50 FGTR-Berke dedi: @Recep Baltaş Abi sence nasıl olmuş Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Recep Bey konumu beğenmedi, yorum atmadı
FGTR-Berke dedi: @Recep Baltaş Abi sence nasıl olmuş Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Recep Bey konumu beğenmedi, yorum atmadı