[Alındı] i7 6700K Sistem

Hayaller gtx 980 Ti hayatlar gt 630. İnşallah bende yazın kasa toplayacağım ama gtx 960. Sisteminiz çok uyumlu ve güzel. Shadowplay uygulamasıyla performans testi çekip youtube ye koyarsanız güzel olur.

Arkadaşlar ekran kartını 1080ti ile yenilesem diğer parçalarda da yükseltmem gereken parça var mı ?

Monitörünüz 2K yada 4K ise geçilebilir. Ama 1080P bir monitör kullanıyorsanız bence bir anlam ifade etmeyecektir 1080 Tİ almanız.

Monitörünüz 2K yada 4K ise geçilebilir. Ama 1080P bir monitör kullanıyorsanız bence bir anlam ifade etmeyecektir 1080 Tİ almanız.
Video grafikle uğraştığım için asıl amacım render almak. Oyunlarda dediğin gibi çok rahatım. Sadece ekran kartını yükseltsem tam performans alır mıyım ? Başka yükseltmem gereken bişey var mı ?

Kullandığınız render programı GPU'yu kullanıyorsa tabi fark edecektir. Ama CPU'yu kullanıyorsa pek bir değişiklik olmayacaktır. Bence Youtube'a girip 980 Tİ ve 1080 Tİ render videolarını izlemeniz ve ona göre karar vermeniz.

Gpu kullanıyor o yüzden yükseltmek istiyorum Ama sorumun cevabını bi türlü alamadım. Donanımsal bi sıkıntı olmaz dimi ekran kartının performansı açısından.

Kısacası, ekran kartını yükseltsem gx1080ti dan en iyi performansı alır mıyım mevcut sistemimle ? oyun bilgisayarı olarak düşünün.

Son düzenleme:
Evet alırsınız. Diğer parçalarda bir değişikliğe gerek yok. Ama monitör önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…