Sistemi aldım ancak cezam vardı (fazla sistem tavsiyesi konusu açmaktan) teşekkür edemedim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim, güzel sistem oldu. Canavar gibi
i7 6700k işlemci
Asus Maximus VIII Ranger anakart
Vengeance 3000mhz 16 gb ram (8x2)
Tundra 03-lite sıvı işlemci soğutucu
Seagate 2TB 7200rpm 64mb hdd
Samsung 250gb ssd 850 evo
ASUS Strix GTX 980ti OC ekran kartı.
Dark n10 kasa.
Astro Lite 750w 80+ Gold Psu.
Sistem 7.200 tl civarı tuttu.
Eki Görüntüle 145206
Eki Görüntüle 145207 Eki Görüntüle 145208
Video grafikle uğraştığım için asıl amacım render almak. Oyunlarda dediğin gibi çok rahatım. Sadece ekran kartını yükseltsem tam performans alır mıyım ? Başka yükseltmem gereken bişey var mı ?Monitörünüz 2K yada 4K ise geçilebilir. Ama 1080P bir monitör kullanıyorsanız bence bir anlam ifade etmeyecektir 1080 Tİ almanız.
Kullandığınız render programı GPU'yu kullanıyorsa tabi fark edecektir. Ama CPU'yu kullanıyorsa pek bir değişiklik olmayacaktır. Bence Youtube'a girip 980 Tİ ve 1080 Tİ render videolarını izlemeniz ve ona göre karar vermeniz.Video grafikle uğraştığım için asıl amacım render almak. Oyunlarda dediğin gibi çok rahatım. Sadece ekran kartını yükseltsem tam performans alır mıyım ? Başka yükseltmem gereken bişey var mı ?
Gpu kullanıyor o yüzden yükseltmek istiyorumKullandığınız render programı GPU'yu kullanıyorsa tabi fark edecektir. Ama CPU'yu kullanıyorsa pek bir değişiklik olmayacaktır. Bence Youtube'a girip 980 Tİ ve 1080 Tİ render videolarını izlemeniz ve ona göre karar vermeniz.![]()
Evet alırsınız. Diğer parçalarda bir değişikliğe gerek yok. Ama monitör önemli.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.