Bende kasamı değiştireceğim Corsair 450D ve Corsair C70 arasında karar veremedim. 450D ' de eksik gördüğünüz bir durum bir şey var mı? Siz bu 2 model arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz?
@brltpc PSU'da herhangi bir ses yok. @metanilin Hyper 212 EVO al derim. Noctua D14 yüksek overclock yapacaksan mantıklı olur. Bahsettiğin sıvı soğutma olabilir fakat tek radyatörlü olanları tavsiye etmiyorum. @Furkan34 C70'e bende bakmıştım. C70'in hatları hoşuma gitmiyor. Ayrıca penceresinde fan için yuva bulunması artı bir özellik olsa da ben salt fleksi cam istediğim için 450D seçtim.
@RisingSun123 Aklımda hep 760T ve 780T vardı. Fakat bu kasalar çok şık olmasına rağmen masanın üzerinde büyük ve abes duracağı için 450D'de karar kıldım.
@RisingSun123 Aklımda hep 760T ve 780T vardı. Fakat bu kasalar çok şık olmasına rağmen masanın üzerinde büyük ve abes duracağı için 450D'de karar kıldım.
Öncelikle bu saatte verdiğin cevap için teşekkür ederim. Corsair Hydro H100İ GTX soğutucusu sıkıntı çıkartır mı bu kasada? Ufak kalma oturmama gibi? Yoksa illa H110İ mi almalıyım?
@RisingSun123
Sistemle ilgili tek pişmanlığım aldığım belleklerdir. İlginç bir şekilde DDR4 sistemde oyunlar belleği sömürüyor. Shadow Of Mordor'da Ultra ayarlarda HD Texture Pack ile 80 FPS civarı alırken bellek kullanımı 8GB'a vurduğu zaman FPS düşüşleri yaşıyorum. GTA V'de tüm ayarlar Ultra iken MSAA 4X açıldığı zaman yine bellek kullanımı 8GB'a dayandığında donmalar yaşıyorum. Yani ekran kartının ve işlemcinin gücü yetmesine rağmen RAM darboğazı yaşıyorum.
2x4 bellekleri 220 TL'ye almıştım. Fakat şuanda aldığım belleklerin aynısı hiçbir sitede satılmıyor. Sanırım stoklardan kalkmış. Malesef sıfırdan bellek almam gerekecek. En kısa zamanda 3000 MHz 16 GB belleklere geçiş yapacağım. Size de tavsiyem almışken 16 GB almanız olacaktır. Eğer 16 GB alacak durumunuz yoksa elimdeki bellekleri uygun fiyattan verebilirim.