[Alındı] İkinci bir "GTX TITAN" almaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Oğuzhan Yıldırım
Oldukça yararlı bir açıklamada bulunmuşsunuz

Oğuzhan bey, taktire şayan bir açıklama yapmışsınız, ama inanın kafam çok karıştı. 2. bir Titan'a karar verdiğimde Technopat'ta cezalıydım o yüzden konuyu başka bir forumda açmıştım. O forumda da karmaşık cevaplar gelince kafama göre davranım böyle bir karar aldım.

Teşekkür ederim.
Aslında o anda tam olarak ne yazacağımı bilemedim. Ama ''Recep beye'' saygılar olarak ta algılaya bilir siniz .

Öneriniz için teşekkür ederim.

Kartı satan kişiye de söz verdim alacağım diye. böyle bir durumda nasıl vazgeçilir bilemiyorum.

Aslında para harcamayı seven birisi değilim. Ama iş teknolojiye gelince kendimi tutamıyorum, öyle ki bu kurduğum sisteme kredi bile çektim.

Son düzenleme:
Hocam 2. bir titan gereksiz olur bence. O tek titan bile zaten kaç sene daha oyunları ultra açar Allah bilir. Şimdilik 2. titan'ı rafa kaldırın en iyisi. Birçok oyun sli desteği sunmuyor.

GK210'a göre tam 2.5 kat artış söz konusu. Pascal mimarisi 3D Memory ile gelecek. DirectX 12 için özene bezene yapılmış bir seri olacak haliyle. Az önce 4K'da 6 GB Vram isteyen bir oyun haberi okudum, zor değilse çeviririm türkçeye bir ara. Bence 4GB 980 almakta mantıklı değil artık, en azından az daha bekleyip uzun vadeli olmayan bir güncelleme yapmayın, para kolay kazanılmıyor, yazık günah biraz daha münakaşa edelim, doğruyu bulacağız. @er36po

@Oğuzhan Yıldırım , Sanırım haklısınız özellikle de para konusunda.
Üstad, Özellikle para konusunda çok haklısınız.

Beni düşündüren tek şey DX 12 için bu kartlara güncelleme gelip gelmeyeceği, bir ara Nvidia üst düzey kartlar için DX 12 desteği sunacak diye duymuştum. Eğer DX 12 desteği gelirse bana göre geriye pek sıkıntı kalmıyor. 4K için 2X Titann'ın oldukça iyi olduğunu ve olacağını da düşünüyorum. Belirtiğiniz gibi yeni oyunlar 6 GB Vram isterse zaten Titan karşılayacaktır diye düşünüyorum.

Netice itibari ben 2X Titanın beni 2-3 sene rahat götüreceğini düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…