[Alındı] Intel i7 6700K ve GTX 970 Sistem

Hocam bu konuya yazarken Athlon x2 7750 kullanıyordum. Bana da evrim geçirttirdiniz. Bir salgın gibi ilerliyorsunuz.
Ne olduysa o ikinci seri fotoğraflardan sonra oldu...

Ben fotoğraf çekmeyi öğrendim, millet bilgisayar almaya başladı...

Ne olduysa o ikinci seri fotoğraflardan sonra oldu...

Ben fotoğraf çekmeyi öğrendim, millet bilgisayar almaya başladı...
Gerçi bende kısa bir sürede almış sayılmam. Ama iyi bir bilgisayar aldığımı düşünüyorum. O zamanlar musallatlarla beraber uğraşıyorduk.

Hayırlı olsun hocam. Alalı bir yıl oldu herhalde.
Şaka maka arada bir gelip o yorumları okuyup gülüyorum. Böyle her şeyi ekran kartı sananlar var. Acaba benim sistemde X370 anakart, 4K monitör, RX 570'i görüp böyle diyen biri olacak mı?

Bence 9000TL GTX 1060 sistem toplama diye sahte bir konu açıp hepsini birer birer avlayalım.
Ek olarak çok sağlam sistem bence. Bende SSD ve sıvı soğutma yok mesela.

Ya şimdi bende okudum... 1 sene oldu ama ne macera imiş... Bildiğin çocuk yahu...

Emin ol sana da boyle bilmişler çıkacak. Ben bu paraya şunu alırdım, yok şu olmamış, yok ben aynı performansı daha ucuza alırdım...

Bu nedenle kendini bu yorumlara hazırla. Ve bana sorarsan sistem incelemesi değil, oyun testi yap. Konun içine de 2-3 tane kasanın fotoğrafını atarsın.

Valla benim konum 3 sayfa olmuştu. Bazı sıkıntılar nedeni ile 7 sayfa oldu. Sanırım kimse görmedi.

Bakın bu çocukluktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…