Öncelikle sisteminiz hayırlı olsun. Gönlünüze göre yapabileceğiniz bir işlem bu işler. İleride overclock yapmak isterseniz anakartınızı değiştirirsiniz olur biter. Yada İşlemcinizi değiştirirsiniz ilerde yine olur biter. Milletin dedikleri doğru ama takılacak bir şey değil. Gönlünüz rahat olsun iyi günler.
Birçok kişi dengesiz sistem olduğunu söylemiş aynı şeyleri tekrar etmeden şunu diyeyim sen sistemin şu halinden memnunsan hiç gerek yok macera aramaya 7700K overclock yapmasanda uzun süre seni memnun edecektir. 1-2 senedir burayı takip ediyorsun madem keşke almadan önce konu açsaydın daha dengeli sistem önerileri gelirdi tek eleştirim budur. Hayırlı olsun.
Diğer bileşenlerde dengeli ve mantıklı seçimler olsaymış, fiyat daha da aşağı inermiş. İlla o parayı harcardım deseydin, artan fiyat boşluğu sana kim bilir neler kazandırırdı.
Performans tablosu.
Ben olsaydım [Ryzen 5 1400 + GTX 1070 + B350 + orta üst seviye bir monitör] yada [Ryzen 5 1500X + B350 + GTX 1080] şeklinde alırdım.
Sistemin çok güzel zaten O.C yapmayacakmışsın Z anakart olmayıversin ama olsa daha iyi olurdu bu arada 7700K O.C olmadanda 7700'dan daha güçlü takma kafana gayet güzel anakarttan, kasadan, PSU'dan toplamda 200TL falan kar edilecek şekilde değiştirilebilirdi sistemin.
Vayyy Vayyy geçen sene 6600TL topladığım sistem az önce Vatan PC internet'den topladım toplam 15.500 TL tuttu bu zamanda hiç bir şey alınmaz arkadaş bende tam zamanında toplamışım sistemi.