(Alındı) LG G4

MHLove

Hectopat
Daha fazla  
Lg g4 kahverengi deri sipariş verdim gittigidiyordan. LG garantili almadığım için 1800TL'ye geliyordu. %10 Bayram indirimi ile birlikte 1619 TL'ye aldım. Çok çok uygun bir fiyata aldım. Yanında spigen crystal ekran koruyucu siparişi verdim, ekranı %100 sarıyor. Yanında Case 4u 7800 mah taşınabilir batarya aldım. Derisi olduğu için kılıf almadım henüz. İleride belki düşünürüm. Henüz SD kart almadım. İleride ihtiyacım olursa alacağım. Telefon hakkında fikirleriniz nedir ? Birde sizce ayrıca bir şarj adaptörü almalı mıyım ? 2.1 amperlik olanlardan. LG nin kendi aleti 1.8 amper. Sizce Gerekli mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı olsun. LG G4 güzel alınabilir bir cihaz. Sizi pişman etmeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca uygun bir fiyata almışsın.

Bende LG G4 aldım 2 hafta kadar oldu. Hayırlı olsun bendeki siyah deri. :) Cihaz çok güzel hem tasarım hem performans olarak kafasında soru işareti olan varsa gitsin bayiden kendi elleriyle baksın. Kamerası özellikle mükemmel bir cihaz herkese tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı