[ALINDI] Mini ITX i3-4150 ve H81N Tabanlı Sistem

Micro SD karti USB bellek gibi kullandım.

Micro SD kartı USB bellek gibi kullanabilirsiniz içine dosyalar falan atabilir siniz fakat tam olarak Flash Disk gibi kullanamaz sınız Boot yükleme yapamaz sınız yanlış mı biliyorum?

Micro SD kartı USB bellek gibi kullanabilirsiniz içine dosyalar falan atabilir siniz fakat tam olarak Flash Disk gibi kullanamaz sınız Boot yükleme yapamaz sınız yanlış mı biliyorum?
2 GB lık Micro SD kartı Ubuntu için bootable yapmıştım.

Son düzenleme:
Micro SD kart'ı çevirici de kullansanız Bootable yapamaz sınız diye biliyorum. Bunun için Flash Disk yani diğer adı ile Usb bellek gerekir. Her ne kadar benzer teknoloji gibi görünsede farklılar. Büyük konuşmak ta istemiyorum yanılıyor olabilirim Micro SD kartı nasıl Bootable yaptığınızı anlatırsanız belki işimize yarayan bir durum olabilir.

Benim de Micro SD kartın genel olarak bootable yapılabilirliği hakkında bilgim yok. Özel olarak Ubuntu için bootable yaptığımı söyledim. Onun için herhangi özel bir durumu yok. Normal USB bellek nasıl bootable yapılabiliyorsa Ubuntu için Micro SD kart içinde aynısı uyguladım.

Hayır konu Ubuntu değil. Neticede Bootable yapıp Bilgisayarı Micro SD kart'tan başlatmış iseniz bu büyük başarı, bu yapılabiliyorsa her şekilde Bootable yapılabilir demektir. Büyük ihtimalle siz onu normal Flash Disk kullanarak yapmışsınız dır aklınızda SD kart kalmıştır

@Erkanolgz senin için bu saatte tahmini 3-4 ay önceye kadar 40-50 kez yaptığım işlemi yapılabilirliğinin ispatı için tekrar yapacağım

Yok dostum bana bir şey ispat etmene gerek yok. Zaten kesinlikle yalan söylüyorsun falan demiyorum, Kaldı ki sen zaten konu açıp üzerine basa basa ben SD kart'dan Bootable yaptım dememişsin konu arasında geçmiş öylece. Bende geçmişte yaşadığım tecrübelere ve mimari yapılarına dayanarak SD kart'dan Bootable yapılamaz diye biliyorum dedim ve ben bunu hala'da savunuyorum gerçi. Fakat bir yöntemi var mıdır, gerçekten yapılabilir mi %100 yapılamaz diyemem elbette yaptım diyorsun çünkü.

Söylediklerimin arkasında durmak adına bunu göstermek şart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…