[Alındı] Monster Abra A5 V5.1.1 İyi midir?

• Konuyu başlatan Zeyd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.740
Ben Monster Abra a5 kullanıcısıyım.Kasası pek iyi değil eğer çok iyi kullanamayan birisi iseniz hiç bulaşmayın.İkincisi ise kamera ve mikrofon kamerası karıncalı ve vga gibi gösteriyor mikrofona yaklaşmak gerekiyor sesin gitmesi için.Performans açısından hiçbir sıkıntısı yoktur.

Kamera ve mikrofonda her hangi bir sıkıntı yaşamadım ben hayet iyi, kasa belirttiğiniz gibi plastik olmasından dolayı kötü iyi ve temiz kullanıcı olmak gerekiyor, performans olarak çok memnunum ilk başta lol oynarkan tüm ayarlar yüksek seviyede oynadım kasmalar oldu daha sonradan monster ekipleri uzak bağlantı ile ayarları yaptı ve sorunsuzca oyunarı oynayabiliyorum, çok oyun sever biri değilim ama oynadığım oyunlarda ısınma hiç yaşamadım ısınma sorunu hiç yok denicek kadar iyi kasa hariç her şeyden memnunum bu ürünü alıcak arkadaşlar, temiz dikkatli kullanacağından eminse alsın yoksa sorun yaşarlar

Valla soğudum şu an. :) Monster'in sitesinde alaşım kasa diyordu. Fakat belliki değilmiş. Ya MSI GE62 alabilecek bütçem var. Ama laptopların ömürleri bir yere kadar olduğu için gidipte 4000TL vermek istemiyorum. Ama bu gidişle MSI alacağım gibi geliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı