[Alındı] Monster Abra V3.1

Oyun konusunda sıkıntı çekeceğinizi zannetmiyorum. 860m maxwell mimari sonuçta, her oyunu full ayarlarda olmasa da yaklaşık değerlerde çok rahat oynatır emin olun kendi tecrübelerimle konuşuyorum.
8.1 Yüklü geliyorsa driverlarını yükleyip yollarlar diye biliyorum telefonla sorup daha net bir bilgiye ulaşabilirsiniz yüklü gelmeyecek ise driverlarını yüklemelerini isteyebilirsiniz hiç olmadı dediğiniz gibi telefonla arayarak yardım alabilirsiniz.
Klavye konusunda hissiyat olarak gerçekten üst seviyede enter tuşuna alışırsınız neticede bir laptop klavyesi ancak kalite bakımından gerçekten üst seviyede steel series'in klavyesi zaten tek sorun lisanslanmamış ve tek led seçeneği var.
Araştırdıysanız MSİ Ge70 2PE Apache Pro Modelenin Barebone kasasına sahip aynı üretim bandından çıkıyor.

Teşekkür ederim kararımı verdim alıyorum. Peki sen kendin mi kurdun win8.1'i?

Bende alıyorum gibi 2 güne umarım arma 3 cs go lol h1z1 gibi oyunlarda sıkıntı çekmem bu pcde bu oyunları oynayqn varsa performansı söylerse sevinirim özellikle arma 3

baya netleşti bazıları ısınma sorunu oluyor diyince içime bi kurt düştü hdd'den gelen ses falan yazmışsınız bi arkadaşla hala var mı sende o sorun . win 8.1 usbden mi kurdun . ssd var mı ? soğutucuya gerek yok o zaman ? iyi akşamlar teşekkür ederim gerekten

Bir inceleme yayınlarsanız sevinirim video gibi foto şekilde pek bulunmuyor çevrede de.

Ben bu laptopu yeni aldım Ahmet arkadaşımız coğu sorumu cevapladı sağolsun. Full çözünürlükte lol'u 100fps de oynatıyor ama belki fps ayarını sabitlediğimden dolayıdır. Yine bir bakarım. Lol'de ısınma sorunu yok emin ol. Gta 4'de ısınma sorusu yaşadım ama sorun denemez Tavsiyem windowsu kendin yüklemen 200 küsür lira boşuna verme. SSD taktırman güzel olur, keşke bende takdırabilseydim. Sadece teknokask ve ram frekansının hızını yükselttim. Gayet memnunum. Asus N550jk modelinin fiyatının 3bin tl'ye düşmesini bekliyordum ama 1 kere düştükden sonra 3.400'de sabit kaldı. Ahım kaldı asusda ama iyiki monster almışım dedirtti bu canavar.

watch dogs oynadın mi hiç yada cod :11 far cry 4 ısınma bunlarda oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…