ahmetK.
Hectopat
Daha fazla
Oyun konusunda sıkıntı çekeceğinizi zannetmiyorum. 860m maxwell mimari sonuçta, her oyunu full ayarlarda olmasa da yaklaşık değerlerde çok rahat oynatır emin olun kendi tecrübelerimle konuşuyorum.Bende 2 güne almayı düsünüyorum ek olarak ssd taktırdım ve sogutucu alıcam yanıdna bazen 12 satten fazla oynadıgım oluyorsogutucu lazım sorun şu sıkıntı çekmem dimi pcden pek anlamayan biriyim oyun oynamaksa cok iyi bilirim
sin 8.1 yüklü sipariş vericem driverları kurarken telefonla arasam yardımcı olurlar dimi ve klavyesi bana pek güzel gözükmedi enter falan küçük sizce sorun yaşarmıyım kücük klavyede
8.1 Yüklü geliyorsa driverlarını yükleyip yollarlar diye biliyorum telefonla sorup daha net bir bilgiye ulaşabilirsiniz yüklü gelmeyecek ise driverlarını yüklemelerini isteyebilirsiniz hiç olmadı dediğiniz gibi telefonla arayarak yardım alabilirsiniz.
Klavye konusunda hissiyat olarak gerçekten üst seviyede enter tuşuna alışırsınız neticede bir laptop klavyesi ancak kalite bakımından gerçekten üst seviyede steel series'in klavyesi zaten tek sorun lisanslanmamış ve tek led seçeneği var.
Araştırdıysanız MSİ Ge70 2PE Apache Pro Modelenin Barebone kasasına sahip aynı üretim bandından çıkıyor.