Ali Osman Taş
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,iki hesaptan ban yedim biri kardeşimin biri benimdi neyse şimdi yazabiliyorum ebrar bilgisayardan aldım ve 24saatten kısa bir sürede elime ulaştı herşey çok güzel w8.1 pro kullanıyorum işletim sistemi olarak ama sizlere bir çok sorum olucak arkadaşlar;1)Klavye için steel series engine programını nerden indirebilirim.2) En güncel biosu nerden indirebilirim ekran kartını nerden güncelliyebilirim yeni almış olduğum ve içine sadece w8.1 pro 64bit işletim sistemi bulunan bu laptopa neler indirmem lazım arkadaşlar?3)Turba fan açık değilken sol alt taraftan fanın olduğu bölgeden hafif bi cızırtı sesi geliyor turbo fan açınca kayboluyor bunun bir zararı yoksa pek önemli değil garantiye yollamıyacağım.İşte arkadaşlar sorularım bunla özet olarak nerden neleri indirmem lazım ekran kartı olsun bios olsun vb. indirip ne yapmam lazım yardım eden herkeze teşekkürler. Tek oynadığım oyun lol herşey yüksek 1080p 100-150fps alıyordum fakat bu aralar 60-80e düşmüş bulunmakta.
@Silinen üye ,@Recep Baltaş yardım edebilirmisiniz hatalarım varsa kusura bakmayın.
@Silinen üye ,@Recep Baltaş yardım edebilirmisiniz hatalarım varsa kusura bakmayın.
Son düzenleyen: Moderatör: