[Alındı] MSI GT73VR GRE TITAN 120hz GTX 1070 with G-SYNC

Arkadaşlar merhaba,

Daha önce Amazon Almanya üzerinden Asus 752VS için niyetlenip siparişimin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen ürünü kargolamadıkları için Türkiye'den MSI GT73VR 6RE TITAN taşınabilir oyun bilgisayarını satın aldım.

Aşağıda laptopla ilgili yaptığım testleri paylaşıyorum. Bazı sitelerde 120Hz panelli modellerin G-Sync içermediği ile alakalı bilgiler vardır. Kimisi var kimisi yok diyordu. Bu modelde G-Sync var arkadaşlar.

Laptop'un fotoğrafları nette bulunabildiği için ben sadece yaptığım testleri ve oyunlardan aldığım FPS skorlarını yükleyeceğim.

Mafia III oyunu da hediye edildi.
2 ay WTFast ve Xsplit abonelikleri.

Kutunun içinden çanta çıkmıyor sadece MSI'ın oyuncu mouse'u çıktı. Bende Razer Mamba ve Firefly ikilisi olduğu için mouse kardeşe gitti.

Kısaca özelliklerini yazarsam:

MSI GT73VR 6RE TITAN

• İşletim Sistemi: Windows 10
  • Ekran: 17.3" FHD (1920x1080) Yansımasız 120Hz
  • İşlemci: Intel® Core™ i7-6820HK (8M Cache, up to 3.60 GHz)
  • Chipset: Intel® CM236
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 1070 8GB GDDR5
  • Hafıza: 32 GB DDR4 2400Mhz
  • Hafıza Yuvası: 4 Slot
  • Maksimum Hafıza: 64GB
  • Hard Disk: SuperR4 512GB (2X256) SSD + 1TB 7200RPM
  • Ön Kamera: FHD type (30fps@1080p)
  • Klavye: Programlanabilir Arka aydınlatmalı

cpu.JPG
gorev.JPG
gpu.JPG
gysnc.JPG
120hz.JPG
ram.JPG
ethernet.JPG
cpu.JPG
gysnc.JPG
120hz.JPG
ssd.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Daha önce Amazon Almanya üzerinden Asus 752VS için niyetlenip siparişimin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen ürünü kargolamadıkları için Türkiye'den MSI GT73VR 6RE TITAN taşınabilir oyun bilgisayarını satın aldım.

Aşağıda laptopla ilgili yaptığım testleri paylaşıyorum. Bazı sitelerde 120Hz panelli modellerin G-Sync içermediği ile alakalı bilgiler vardır. Kimisi var kimisi yok diyordu. Bu modelde G-Sync var arkadaşlar.

Laptop'un fotoğrafları nette bulunabildiği için ben sadece yaptığım testleri ve oyunlardan aldığım FPS skorlarını yükleyeceğim.

Mafia III oyunu da hediye edildi.
2 ay WTFast ve Xsplit abonelikleri.

Kutunun içinden çanta çıkmıyor sadece MSI'ın oyuncu mouse'u çıktı. Bende Razer Mamba ve Firefly ikilisi olduğu için mouse kardeşe gitti.

Kısaca özelliklerini yazarsam:

MSI GT73VR 6RE TITAN

İşletim Sistemi: Windows 10
Ekran: 17.3" FHD (1920x1080) Yansımasız 120Hz
İşlemci: Intel® Core™ i7-6820HK (8M Cache, up to 3.60 GHz)
Chipset: Intel® CM236
Ekran Kartı: GeForce GTX 1070 8GB GDDR5
Hafıza: 32 GB DDR4 2400Mhz
Hafıza Yuvası: 4 Slot
Maksimum Hafıza: 64GB
Hard Disk: SuperR4 512GB (2X256) SSD + 1TB 7200RPM
Ön Kamera: FHD type (30fps@1080p)
Klavye: Programlanabilir Arka aydınlatmalı

Eki Görüntüle 207234 Eki Görüntüle 207235 Eki Görüntüle 207236 Eki Görüntüle 207237 Eki Görüntüle 207238 Eki Görüntüle 207240 Eki Görüntüle 207241 Eki Görüntüle 207234 Eki Görüntüle 207237 Eki Görüntüle 207238 Eki Görüntüle 207239
Öncelikle hayırlı olsun çok güzel bir bilgisayar, güle güle kullanın. Hocam ben de GT72VR 6RE kullanıyorum. Özellikler 3 aşağı 5 yukarı benziyor. Sana sormak istediğim konu ise G-SYNC. Oyun testi yaptın mı bilmiyorum ama G-SYNC açıkken oyunda sorun yaşıyor musun? Ben de FPS düşüşü ve dalgalanmaya neden oluyor, kapatırsam sorun yok.

Daha dün aldığım için şu an sadece Dota 2 ve Mafia III'de test etme imkanım oldu. Dediğiniz düşüşleri ve dalgalanmaları yaşamadım. Özellikle hangi oyunlarda hissettiniz? Belirtebilirseniz, ben de meraklıyım test edip geri dönüş yapmak isterim.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Daha dün aldığım için şu an sadece Dota 2 ve Mafia III'de test etme imkanım oldu. Dediğiniz düşüşleri ve dalgalanmaları yaşamadım. Özellikle hangi oyunlarda hissettiniz? Belirtebilirseniz, ben de meraklıyım test edip geri dönüş yapmak isterim.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
G-SYNC açık olduğunda her oyunda yapıyor. En çok da GTA5 de hissediliyor.

Teşekkür ederim öncelikle ve daha iyisi şöyle SLI 1080 sizin olsun inş. :LOL:

10.159 TL'ye maal olmuştur.

MSI GT73VR TITAN CORE İ7 6820HK 2.7GHZ-32GB-2x256SSD+1TB-17.3"-GTX1070 8GB-W10

Witcher III, Tomb Raider, Doom, BF1, Battlefront gibi oyunlarım var. Takipte kalın. Sizin belirtmiş olduklarınızı biraz oyun deneyimi yaşadıktan sonra bilgilendirme yapabilirim. Tekrar yazacağım.

Teşekkür ederim öncelikle ve daha iyisi şöyle SLI 1080 sizin olsun inş. :LOL:

10.159 TL'ye maal olmuştur.

MSI GT73VR TITAN CORE İ7 6820HK 2.7GHZ-32GB-2x256SSD+1TB-17.3"-GTX1070 8GB-W10

Witcher III, Tomb Raider, Doom, BF1, Battlefront gibi oyunlarım var. Takipte kalın. Sizin belirtmiş olduklarınızı biraz oyun deneyimi yaşadıktan sonra bilgilendirme yapabilirim. Tekrar yazacağım.
Hocam hayırlı olsun. :) Bence hiçbir eksiğiniz yok. :) Sistem süper.

Arkadaşlar merhaba,

Biliyorsunuz gaming laptoplar 17.3 inç olanları özellikle özel soğutucu bölmeli oldukları için normal 17.3 inç belirtilen sırt çantalarına uymamakta.

Laptop için sırt çantası tavsiyesi olanlardan, kullananlardan bilgilendirme alabilir miyim?

Türkiye'de 17.3-18.4 için gaming olanlara uygun çanta bulamadım. Dağcılık çantaları var. İçine özel koruyucu bölüm yaptırıp kullananlar var. Ayrıca dj'lerin music box'ları için özel üretilmiş çantalarda var. Ama özellikle bu dj ve fotoğraf ekipmanı çantaları 600-700 TL yani pahalı.

200-300 TL max. kullanıcı incelemesindeki laptop için kesin uyar dediğiniz, bildiğiniz sırt çantası tavsiyesi alabilir miyim?

Teşekkür ederim.

Diğer testler...

Cache Memory Benchmark.JPG
bellekgecikme.JPG
bellekkopyalama.JPG
bellekokuma.JPG
bellekyazma.JPG
cpu.jpg
cpusingle.jpg
opengl.jpg
CrystalDiskmark.JPG

intelextreme.JPG

Diğer testler. 3D Mark testleri daha sonra gelecektir.

cpuz1.JPG
cpuz2.JPG
cpuz3.JPG
cpuz4.JPG
cpuz5.JPG
cpuz6.JPG
cpuz7.JPG
cpuz8.JPG
hwinfo.JPG

Dragon Center Ekranı - OC modunda

ocdragon.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı