[Alındı] MSI GT73VR GRE TITAN 120hz GTX 1070 with G-SYNC

Panel IPS diye biliyorum ben.Zaten senin koyduğun linktede aşağıdaki resimli özelliklerde "IPS seviyesi panel" yazıyor.
60 hz olanlar IPS, 120 olanlar TN ve G-SYNC'li, arkadaş doğru söylüyor, donanımhaberden de ikinci bir doğrulama aldım bu G-SYNC konusunda. (60 hz olanlar TN yazmışım yanlışlıkla, IPS olacak)

Son düzenleme:
Panel IPS diye biliyorum ben.Zaten senin koyduğun linktede aşağıdaki resimli özelliklerde "IPS seviyesi panel" yazıyor.

Dostum sanırım o 4K için geçerli. 4K da IPS ve 60 yenileme hızı var. Bu modelde:

17.3 inch 16:9,
1920x1080 pixel 127 PPI,
N173HHE-G32 (CMN1747),
TN, Full-HD, 120 Hz,
glossy: no (parlak değil) mat ekran.

aşağıdaki linkte ayrıntılı incelemesinde belirtilmiş.

MSI GT73VR 6RE Titan Notebook Review

Ben de TEOG'dan bu sene 498 aldım. Ama GTX 1060 bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum zar zor

Tebrik ederim. GTX 1060'da iyi bir seçim. Daha liseye yeni başlayacaksınız, çok daha iyilerinin sizin olmasını dilerim ama önce dersler.

60 hz olanlar TN, 120 G-SYNC olanlar TN, arkadaş doğru söylüyor, donanımhaberden de ikinci bir doğrulama aldım bu konuda.

GT73VR 6RE Titan | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global

Yukarıdaki linkte panelin 3 konfigürasyonu belirtilmiş. Elimdeki model:

17.3" FHD (1920x1080), 120Hz, 5ms, Wide-View

Aynen Beni idare eder insallah

60 hz olanlar IPS, 120 olanlar TN ve G-SYNC'li, arkadaş doğru söylüyor, donanımhaberden de ikinci bir doğrulama aldım bu G-SYNC konusunda. (60 hz olanlar TN yazmışım yanlışlıkla, IPS olacak)

Haklısınız panel TN ben yanlış algılamışım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…