[Alındı] MSI GTX 1050 Ti

Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
En sonunda muradıma erdim ve ekran kartını almış bulunmaktayım. Resimleri yakında atacağım. İşlemcinin dahili grafik kartını kullanıyordum. Ekran kartını takınca oyunlarda muazzam bir fark yarattı :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Bu arada oyun testlerini yakında atacağım.

Arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı. Birinci olarak bende 8 GB RAM var ve bunu 7.9'unu kullanıyor normal mi? İkinci olarak MSI Gaming APP diye bir uygulama var onu indirdim fakat ekran kartının frekansı sabit kaldı ne yapmalıyım? Sessiz moda aldığımda da frekans değerleri aynı kalıyor.

Dosya Ekleri

• dwa.png
    dwa.png
    247,1 KB · Görüntüleme: 232
Teşekkür ederim. Bu arada oyun testlerini yakında atacağım.

Arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı. Birinci olarak bende 8 GB RAM var ve bunu 7.9'unu kullanıyor normal mi? İkinci olarak MSI Gaming APP diye bir uygulama var onu indirdim fakat ekran kartının frekansı sabit kaldı ne yapmalıyım? Sessiz moda aldığımda da frekans değerleri aynı kalıyor.
Normal.Frekans'ın sabit kalması hakkında bilgim yok maalesef.

Öncelikle hayırlı olsun.

Sanırsam MSI Gaming App yazılımında mod değiştirmek çok ama çok az bir değişikliğe sebep oluyor. Bundan dolayı olabilir ki zaten sabit olması stabilite için daha iyidir diye düşünüyorum.

RAM olarak günümüz AAA oyunlar maalesef bir hayli RAM tüketiyor. Tabii Google Chorme'nin yediği RAM'ı saymıyorum bile. :D
Bir darboğaz oluşmuyorsa 8 GB ile devam edin. Az buz donmalar başlarsa bir 8 GB daha eklemeniz sizin yararınıza olur.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Oyunlarda aldığınız FPS nasıl?

Öncelikle hayırlı olsun.

Sanırsam MSI Gaming App yazılımında mod değiştirmek çok ama çok az bir değişikliğe sebep oluyor. Bundan dolayı olabilir ki zaten sabit olması stabilite için daha iyidir diye düşünüyorum.

RAM olarak günümüz AAA oyunlar maalesef bir hayli RAM tüketiyor. Tabii Google Chorme'nin yediği RAM'ı saymıyorum bile. :D
Bir darboğaz oluşmuyorsa 8 GB ile devam edin. Az buz donmalar başlarsa bir 8 GB daha eklemeniz sizin yararınıza olur.
Şuanda oynadığım hiçbir oyunda bir takılma olmuyor. Oynadığım oyunlar:
Battlefield1 : En yüksek %135 ölçekle 75 FPS.
ARK : Full epik ayarda 100 FPS.
Fifa17: en yüksek 168 FPS.
NFS(2015): En yüksek 75 FPS.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı