[Alındı] MSI GTX 1050 Ti

Şu ekran kartının frekans olayı kafama takıldı. Boşta 1303 frekans değerinde çalışıyor. Oyuna girince 1743 oluyor.
Eğer her zaman kart 1700 MHz'de çalışsaydı 60 derecede çalışırdı. Senin iyiliğin için o.

Hem kartın ömrünü koruyor, hem güç tasarrufu yapıyor, hem de sıcaklığı düşürüyor.

Oyun içinde ekran görüntüsü almanız yeterli.
Peki öyle yapayım. Bir şey daha soracağım. Ses ayarlarındaki Dolby Atmos for Headphones yazıyor. Bu ürünün deneme sürümünü kullandım ve açıkçası ses olarak bayağı bir fark var. Bu uygulamanın deneme sürümü bitti. Bu uygulamayı nereden alabilirim?

Bir şey kafama takıldı siz nasıl o ölçekte ultrada o FPS'yi alıyorsunuz? Normalde o kart 1080P de ultrada %100 ölçekte ortalama 50-60FPS alan bir kart. Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Bu arada BF1 için konuşuyorum.

Bir şey kafama takıldı siz nasıl o ölçekte ultrada o FPS'yi alıyorsunuz? Normalde o kart 1080P de ultrada %100 ölçekte ortalama 50-60FPS alan bir kart. Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Bu arada BF1 için konuşuyorum.
Evet, o kartın En yüksekte ve 135 ölçekte 75 FPS alması pek mümkün değil.

Ben bile o değerleri, O.C. li bir şekilde zor yakalıyorum;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı