[Alındı] MSI GTX 1070 - i5 6600 Sistem

Arkadaşlar sonunda hayalimdeki sistemi aldım :).
  • İ5 - 6600
  • MSI GTX 1070 GAMING X 8GB
  • Kingston HyperX Fury Black 8GB 2133MHZ CL14
  • MSI B150 GAMING M3
  • Transcend 120GB 220S SSD
  • WD 1 TB Caviar Blue 7200Rpm
  • Zalman Z3 PLUS 600-LE

Fakat sadece 2 oyun test edebildim. Çok fazla oyunum olmadığı için CS:GO ve Batman:AC oyunlarını test ettim. Batman:AC oyununda 1080p çözünürlükte ultra ayarlarda 60 FPS alıyorum. Kart kendisinin ortalama %30-%35 kadarını kullanıyor. Ekran kartının performansı beni tatmin etti. CS:GO oyununda 1080p ultra ayarlarda 200-250 FPS arasında dolaşıyor. Kart kullanımı ortalama %40-%45 arasında geziyor. Soğutması çok iyi. Herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz :).
 
Buyurun hocam resimler.
1.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg


Hayırlı uğurlu olsun iyi güllerde kullanın. Resim eklerseniz seviniriz.. İlave olarak sistemin toplam fiyatı nedir?
Yaklaşık 4350 TL tuttu hocam.
 

Sistem çok harika gözüküyor, sizin adınıza çok sevindim gerçekten muazzam bir görüntüye sahip. Daha farklı oyunların da testlerini bizlerle paylaşırsanız seviniriz.. :)
 
Sistem çok harika gözüküyor, sizin adınıza çok sevindim gerçekten muazzam bir görüntüye sahip. Daha farklı oyunların da testlerini bizlerle paylaşırsanız seviniriz.. :)
Çok sağolun hocam :). Şu anda çok oyunum yok fakat elimde olanları test edeceğim yarın mümkün olursa. Takipte kalın :).
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı