[Alındı] MSI GTX 1070 - i5 6600k Sistem

İşlemci üzerinde gereksiz masraf yapılmış. İşlemci+Soğutucu+Z170 anakart yerinde i7 6700+B150/H170 anakart alıp hem tasarruf hemde daha fazla performans alınabilirdi. Hatta işlemci soğutucuyu biraz düşürüp i7 6700k bile alınabilirdi. Sistem sana sorun yaşatır mı ? Yaşatmaz, ama o fiyata en performanslı sistemi dizmek her kullanıcının hayalidir.

Bence fps düşüşlerinin sebebi işlemcinin i5 olması, o ekran kartının hakkı i7 bence. Şuanda benimde planımda 1070 almak var performansını göreceğiz.

Bence fps düşüşlerinin sebebi işlemcinin i5 olması, o ekran kartının hakkı i7 bence. Şuanda benimde planımda 1070 almak var performansını göreceğiz.
Yorumunu iki kere okuyup forumdan çıkış yapıp tekrar girdim, hala burada.

Anakartı severek aldım. OC desteği, sli desteği, audio çıkışlarının kaliteli ses vermesi vs. Soğutucuyu Tundra TD03 - Lite diye gittim ama Vatan Bilgisayar satmıyormuş maalesef. Ellerinde çok fazla seçenek yoktu. Cooler Master Seidon 120V vardı. Onda da çok kötü yorumlar okudum maalesef. Belki v2 olsa alırdım ama değildi. Corsair'ın 70-80 lira ucuz olan h80'i de vardı. Tek fanlı olmasın çift olsun en azından dedim bunu seçtim. İşimi görmez miydi? Görürdü ama H100i aldığım için pişman da değilim çünkü uzun soluklu bir sistem için yola çıkmıştım.
Ben i5-i7 farkını izlediğim videolarda göremedim pek. Sonuçta ikisi de 4.3-4.5Ghz bandına çıkan işlemciler. Performans temel etmen ekran kartı sonuçta. 3-5 fps fark benim için çok önemli değil açıkçası. Yani belirttiğiniz gibi en performanslı sisteme çıkmayacaktı sistemim i7 ile. Yine de teşekkürler yorumun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…