Velonica
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba,
1 hafta önce bu sistemi topladım. Bu süre zarfında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Sistem şu şekilde;
İşlemci ●i7 6700
Anakart ●MSI H170 Gaming M3
Ekran Kartı ●MSI GTX1070 Gaming x 8GB
Bellek ●Kingston Furry 2x8GB 2400MHz
SSD ●Samsung 850 Evo 250GB SSD
HDD ●WD 7200RPM 1TB HDD
Güç Kaynağı ●Xıgmatek Tauro 600w 80 Plus bronz güç kaynağı
Kasa ●Cooler Master silencio 650 pure
İşlemci Soğutucu ●Cooler Master Hyper T4 işlemci soğutucu
Monitör ● Asus VG248qe
i5 6600k ile arasında kalmıştım bunda karar kıldım. Ekran kartını Sinerji, SSD, HDD, işlemci, RAM Hepsiburada, diğerlerini de vatan bilgisayardan aldım ve yaklaşık 6000 TL tuttu. Montajı kendim yaptım ve sorularınız olursa cevaplarım. Ayrıca bu sistemi toplarken bana fikir sağlayan Technopat ailesine de teşekkür ederim. Bu süre zarfında birkaç oyun yükleyebildim ve test ettim onları da paylaşıyorum izleyebilirsiniz.
Şu anda Gears of War yüklüyorum onu da kısa zamanda test edip videosunu yüklerim. (Ekran kartı promosyonu.)
1 hafta önce bu sistemi topladım. Bu süre zarfında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Sistem şu şekilde;
İşlemci ●i7 6700
Anakart ●MSI H170 Gaming M3
Ekran Kartı ●MSI GTX1070 Gaming x 8GB
Bellek ●Kingston Furry 2x8GB 2400MHz
SSD ●Samsung 850 Evo 250GB SSD
HDD ●WD 7200RPM 1TB HDD
Güç Kaynağı ●Xıgmatek Tauro 600w 80 Plus bronz güç kaynağı
Kasa ●Cooler Master silencio 650 pure
İşlemci Soğutucu ●Cooler Master Hyper T4 işlemci soğutucu
Monitör ● Asus VG248qe
i5 6600k ile arasında kalmıştım bunda karar kıldım. Ekran kartını Sinerji, SSD, HDD, işlemci, RAM Hepsiburada, diğerlerini de vatan bilgisayardan aldım ve yaklaşık 6000 TL tuttu. Montajı kendim yaptım ve sorularınız olursa cevaplarım. Ayrıca bu sistemi toplarken bana fikir sağlayan Technopat ailesine de teşekkür ederim. Bu süre zarfında birkaç oyun yükleyebildim ve test ettim onları da paylaşıyorum izleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör: