@Velonica sistemini çok beğendim. Birkaç sorum olacak cevaplamak istersen.
1) Toplam tam olarak ne kadar tuttu ?
2) Psu ve kasa seçimin hakkında ne düşünüyorsun ? Zalman Z11 Plus mı seçilmeli yoksa bu mu ?
3) Ram tercihi olarak sen ne düşünüyorsun ?

Tam olarak doğru değil 8 çekirdek, 16 iş parçacığı olan bir işlemcim var. Oyunlarda işlemci yeterince performans veremiyor.

Hocam sistemin hayırlı olsun. Bende i7 6700 işlemcili bir sistem topladım. 4k oyunlarda stok soğutucuyla 80 dereceye geliyor. Bende 1 haftadır soğutucu arıyorum. Kasamdan dolayı max 156mm uzunluğunda soğutuculara bakıyorum. T4 tam oluyor kasama. Beğendiniz mi işlemci için yeterlimi kullandığınız süre zarfında fazla para verip sıvı soğutma tarzı almaya gerek varmıdır?

Peki işlemci i7 6700k olsaydı, arada fps farkı olur muydu?

Ciddi olmaz derken, bir oyuncu için değmez mi demek istiyorsun?
İleriye dönük düşünürsek genede değmez mi?
Stok fanla durulmuyor, soğutucu şart almışken k serisi olsun.

Ciddi olmaz derken, bir oyuncu için değmez mi demek istiyorsun?
İleriye dönük düşünürsek genede değmez mi?
Stok fanla durulmuyor, soğutucu şart almışken k serisi olsun.
Bu durum, kullanıcının durumuna ve isteğine göre değişir. Siz işlemci alacaksanız, k ibareli işlemci alabilirsiniz.

Tam olarak doğru değil 8 çekirdek, 16 iş parçacığı olan bir işlemcim var. Oyunlarda işlemci yeterince performans veremiyor.
Haklısınız, işlemcinin tek çekirdek performansı, üretim tarihi, transistör sayısı vesaire de önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…