Teşekkür ederim. Ceza nedeni ile geç yazdım kusura bakmayın. İşlemci soğutucu çok iyi tavsiye ederim, saatlerce Dying Light oynadım 44-49 derecede seyrediyor sadece bir kere 53 derece oldu en yüksek.

Hocam sistemin hayırlı olsun. Bende i7 6700 işlemcili bir sistem topladım. 4k oyunlarda stok soğutucuyla 80 dereceye geliyor. Bende 1 haftadır soğutucu arıyorum. Kasamdan dolayı max 156mm uzunluğunda soğutuculara bakıyorum. T4 tam oluyor kasama. Beğendiniz mi işlemci için yeterlimi kullandığınız süre zarfında fazla para verip sıvı soğutma tarzı almaya gerek varmıdır.

i5 6600K i7 performansına denk olabileceğini nasıl bir kanıtla sunabiliyorsunuz ? Sizce bir binayı 8 işçi mi 4 işçi mi daha çabuk yapar ? Bu arada hayırlı olsun. (Amacım tartışmak değil gerçekleri söylemek.)
Tam olarak doğru değil 8 çekirdek, 16 iş parçacığı olan bir işlemcim var. Oyunlarda işlemci yeterince performans veremiyor.

Eki Görüntüle 194043 Eki Görüntüle 194045 Eki Görüntüle 194047 Eki Görüntüle 194048 Eki Görüntüle 194049 Eki Görüntüle 194050

Gears of War 4 benchmark ve Dying Light core sıcaklıkları. (İsteğin üzerine 1 saat oynayıp öyle aldım görüntüleri(y)). Ayrıca kasadan gayet memnunum yükleme olmadığı zaman fanları sessiz moda alıyorum gayet başarılı oluyor, sessizlik konusunda iyi bence.Eki Görüntüle 194055 Eki Görüntüle 194056
Eki Görüntüle 194057 Eki Görüntüle 194058Gears of War 4 Benchmark
Hocam sistemin hayırlı olsun. Bende i7 6700 işlemcili bir sistem topladım. 4k oyunlarda stok soğutucuyla 80 dereceye geliyor. Bende 1 haftadır soğutucu arıyorum. Kasamdan dolayı max 156mm uzunluğunda soğutuculara bakıyorum. T4 tam oluyor kasama. Beğendiniz mi işlemci için yeterlimi kullandığınız süre zarfında fazla para verip sıvı soğutma tarzı almaya gerek varmıdır?

Ciddi olmaz derken, bir oyuncu için değmez mi demek istiyorsun?
İleriye dönük düşünürsek genede değmez mi?
Stok fanla durulmuyor, soğutucu şart almışken k serisi olsun.

Ciddi olmaz derken, bir oyuncu için değmez mi demek istiyorsun?
İleriye dönük düşünürsek genede değmez mi?
Stok fanla durulmuyor, soğutucu şart almışken k serisi olsun.
Bu durum, kullanıcının durumuna ve isteğine göre değişir. Siz işlemci alacaksanız, k ibareli işlemci alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı