[Alındı] MSI Nightblade B85C-219XEU

Müşteri hiz.lerini mi arıyosun sen ? banada aynısını söylüyolar pazartesiye kaldı yine .s

Müşteri hiz.lerini mi arıyosun sen ? banada aynısını söylüyolar pazartesiye kaldı yine .s
Usta ben o kadar uğraştım hala uğraşıyorum bakalım ne olacak, bir şeyler oluyor gibi ama hayırlısı. Takip numarası falan yollamışlar yöneticiyle görüşeceğim bugün.

Ben az önce görüştüm bugün tedarikçi firmadan geliyormuş ürünler, gün içersinde de kargolama işlemi yapılacakmış. Haberin olsun arayıp ögren sen de.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sen nereden arıyorsun kardeşim? M. hizmetleri bir şey bilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Enes ben dün hepsiburada genel müdürlük'ten Gamze hanım'la konustum bana gümrükle ilgili tedarikçi firmanın sıkıntıları olduğunu ve ürünün en geç 09.09.16 cuma günü tarafımıza ulasacağını söyledi.Gerçi araya bayramda giriyor bizim kasalar haftaya cumayı bulur sanırım :/

vallaha önder bende dün gittim konuştum bitane kısa boylu kız vardı bende onunla konuştum ondan sonra mail geldi 10.09 da gönderime başlicaklarını mı ne söylediler gönderirler ya yoksa şikayet edicem bizim magduriyetimizi karşılasınlar diye

Aynen bu hafta sonu gönderirler inşallah sen şişlideki müdürlüğe gittin sanırım

Aynen bu hafta sonu gönderirler inşallah sen şişlideki müdürlüğe gittin sanırım
aynen aynen trump'a gittim göndersinler artık oradaki tıfıl numaramı almıştı depodan sizi aricaklar konu hakkında ama aramadılar rezil bir firma ya

Bakalım.. Cumaya kadar göndereceğiz demişlerdi pazartesi. Müşteri hizmetleri mesajlarından mesaj atmışlar ürünün gümrük sıkıntısı var diye cumaya kadar. Bekleyelim

Bakalım.. Cumaya kadar göndereceğiz demişlerdi pazartesi. Müşteri hizmetleri mesajlarından mesaj atmışlar ürünün gümrük sıkıntısı var diye cumaya kadar. Bekleyelim
aynen göndermezlerse basıcam yine Genel müdürlüğü çok terbiyesizlik yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…