Enes Yavuz
Hectopat
Daha fazla
Hocam bende oynuyorum atarız eğer sizin için uygun olursa.Enes cihazlar gelsin lol filan takılıyosan arada atalım maç![]()
Ürün anahtarı aldinmi aldiysan nerden aldın kankiMerhabalar,
Ürün için hepsiburada.com'dan 19.08.2016 tarihi itibari ile ödemesini gerçekleştirdim.
20.08.2016 tarihi itibari ile ürünüm kargoya verildi.
22.08.2016 Tarihinde teslim aldım
Ali ve Recep beylerin Freedos windows 10 yükleme videosu ile UEFI ile windows 10 kurulumunu gerçekleştirdim
Ürün çok hoşuma gitti, CS: GO çok yüksek, ETS2 çok yüksek ayarlarda rahat oynayabiliyorum
Eki Görüntüle 182533 Eki Görüntüle 182534
Bir şikayetim var ki;
Ürünüm aldığımda hepsiburada.com da masaüstü bilgisayarlar kategorisinde oyun kodu hediyeli yazıyordu, destek talebi açıyorum, telefonla arıyorum böyle bir kampanya bulunmamaktadır diyorlar. Şikayet edeceğim.
Eki Görüntüle 182536
bu sistemi topla hesap yap ve toplama pcden daha kaliteli oldugu bir çok yerde kanıtlamışken neden toplama gerek yokBu fiyata daha performanslı sistem dizme şansınız varken neden hazır bilgisayar aldınız ?
500 TL daha ucuza toplanabiliyormuş.bu sistemi topla hesap yap ve toplama pcden daha kaliteli oldugu bir çok yerde kanıtlamışken neden toplama gerek yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.