[Alındı] MSI Nightblade B85C-219XEU

Merhaba, yeni konu açmak istemedim. Aynı pcyi bayram indirimi ile yüzde on indirim ile 2250 liraya satın aldım. Büyük ihtimalle yarın gelecektir. Tasarımı, ekran kartı ve içindeki hdd kapasitesini yeterli buldum diğer hazır sistemlere göre. Fakat 350w psu bu cihaz için yeterli midir ondan emin değilim.

Nasıl, kullananlar memnun mu? Şu bilgisayarı 2250 liraya almak akıllıca mıydı yoksa bu fiyata çok daha iyi bir sistem kurulabilir miydi?

Hazır bir sistem için fiyata göre en iyi pc ve marka bu arkadaşım bence. Ve üstündeki psu gayet yeterli. Tabi ilerde üst seviye bir ekran kartı takıcaksan bu durumu gözden geçirebilirsin.Hayırlı olsun nightblade.

Teşekkürler dostum, sanırım sen de almışsın bundan. Nasıl belirli bir sorun yaşadın mı hiç? Oyun ve genel performansı nasıl? Ürün birebir belirtildiği parçalarla mi geldi? Soğutması nasıl, aşırı yükte kendini kapattığı oldu mu? Son olarak hangi işletim sistemi kurdun?

Son düzenleme:
Evet daha yeni aldık bizde:) yani üründe hiçbir sorun yok şuan sadece dragon fan programını çalıştıramadım yani sessiz moda alıyorum fanı ama tepki vermiyor kasa. Oyunlarda zaten hiçbir sıkıntısı yok, Batman arkham knight piyasadaki en kötü optimizasyon sorunları olan bir oyun olmasına rağmen 50'60 fps arası oynatıyor. Kasa buz gibi genelde. İşletim sistemi olarak windows 10 yükledim ben.

bilgisayar kardeşim onnumara aldıgın zaman sıkıntı çıkmaz tabi ileride ekran kartını değiştirmek istersen değiştirebilirsin gerisin geri bütün sistem tıkırında çalışıyor 5 6 saat süre kullandıgım pc buz gibi çalışıyor

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı