[Alındı] MSI R9 380 ve Intel i5 4460 Sistem İncelemesi

Arkadaşlar sistemi 2 hafta önce Technopat Sosyal forumu trian23'den aldığım öneriye göre toplandı toplam 2700 TL gibi bir masrafı oldu sadece kasa olarak. Oyunlarda hiçbir problem yaşamadım. Ultra olarak sıkıntısız oynattı, Far Cry 4, GTA 5, BF4. Video tamamen amatörce çekilmiştir fps testi de aynı şekilde ( Full High ayarlarda çekildi ve fraps FPS'sinin ne kadar verimli olduğunu çözemedim). Zamanım olmadığı ve internet hızım düşük olduğu için bu şekilde oldu, ilerde düzelteceğim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Desemejante Kardeşim sana zahmet olmazsa Battlefield 4'ü ultra ayarlarda 1600x900 çözünürlükte çalıştırır mısın ? Eğer imkanın varsa MP olabilir. Video çek demiyorum sadece FPS değerlerini söyle. Hiç bir yerde 1600x900 testi bulamadım. Şimdiden teşekkürler :).
Tamam deniyip ortalama FPS değerlerini yazarım buradan.

Bf4 bütün ayarlar ultra msaa 4x olarak 46 ile 60 arası değişken FPS veriyor. Grafiklerin daha az olduğu kapalı alanlarda 60 üstüne çıkıyor. Ortalama 50-55 FPS diyebilirim.

Çok sağol dostum cidden yaklaşık 2 aydır araştırıyorum 1600x900 çözünürlükte test yapan olmamış mutlu ettin beni tekrar teşekkür ederim :) .

Çok sağol dostum cidden yaklaşık 2 aydır araştırıyorum 1600x900 çözünürlükte test yapan olmamış mutlu ettin beni tekrar teşekkür ederim :) .
Dostum kusra bakma 1920 1080 olarak yaptım testi 1600 900 olarak yazıdığını görmemişim yolda okumuştum :) ama 1600 900 de deneyip yazıcam tekrar.

Hocam işlemcinin içinden çıkan stok soğutucuyu kullanıyorsun galiba. Sıcaklık ve ses durumu nasıl merak ettim ?

Hocam işlemcinin içinden çıkan stok soğutucuyu kullanıyorsun galiba. Sıcaklık ve ses durumu nasıl merak ettim ?
Sıcaklık durumunu tam olarak bilmiyorum ama çok sessiz çalışıyor kasada 4 tane fan olmasına rağmen.

Sana zahmet bi ara AIDA64 indirip boştayken sıcaklığını ve oyun oynadıktan sonraki sıcaklığını yazar mısın?
Tabi bu konu altına eklerim foto.

Tabi bu konu altına eklerim foto
Sence değerler nasıl tam bilgi sahibi değilim. İyi midir?

BOŞTA.jpg

Buda 15 dk oyun oynadıkdan sonra:
oyunda.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı