[Alındı] MSI Z97 Gaming 5 + GTX 780 Ti + i7 4790k Sistem

Hayırlı olsun harika bir sistem Umarım sorunsuz kullanırsınız

Hayırlı olsun aslında kasayı crysis 3 bf4 gibi bir oyun oynarken sesini kaydedip koyma gibi bir imkanınız var mı ses durumu nedir cidden merak ediyorum kasayı.Ve ssd kaç saniyede açıyor windowsu yazar mısınız ?

@yahyalıyahya Ses derken ne kasdettiniz acaba? Fanların yük altında hızlandığı zamanki sesini diyorsanız ben söyliyim tam devirde kullanıyorum az bir fısıltı var dikkatli dinlemeniz gerekir.

Hayırlı olsun, ben de o işlemcime o soğutucudan düşünüyorum, bu yüzden işlemcinin boşta ve yükte değerlerinin resmini atma imkanınız var mı?

Edit: @Silinen üye uyardı anakartı aldıktan sonra bekliyorum değerleri

Son düzenleme:
Kasandan yük altında gelen sesi kastedtim.İyice karar kıldım ben bu kasada

Kasayı alınca inanın pişman olmayıp iyiki almışım diyeceksiniz. @Kutay Kufti Arkadaş Ana kartı'nın gelmediğini ve Bayram'dan sonra geleceğini belirtmiş.

Sistemi topladıktan sonra kasa içi resimlerini atarsan sevinirim. Hayırlı olsun.

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan. Bu sistemi toplamışken performans testleri yapıp resim yada video ya kaydedip paylaşırsan büyük iyilik yapmış olursun. Özellikle de oyunlardaki fps oranlarını kaydeder sen çok iyi olur, oyuncu pc si topliyacak olanlara öncü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…