[Alındı] MSI Z97 Gaming 5 + GTX 780 Ti + i7 4790k Sistem

Sitem çok güzel. Biraz daha fotoğraf atsam çok iyi olur.

Tek benim için eksi olan anakartın Gaming 5 değil de 7 olması. Recep abi incelemede öyle demişti. Gaming 7, i7 işlemciler için falab demişti.

Sitem çok güzel. Biraz daha fotoğraf atsam çok iyi olur.

Tek benim için eksi olan anakartın Gaming 5 değil de 7 olması. Recep abi incelemede öyle demişti. Gaming 7, i7 işlemciler için falab demişti.
Gaming 3'e de i7 takabilirsin problem değil, bir yerlerden kısmam gerekti o yüzden 5'i tercih ettim aksi taktirde Gaming 9 tercih edecektim fakat işte

Güle güle kullan. Hayırlı olsun... Kardeşim parçaları takarken dikkatli olmanı öneririm. Kimisi heyecandan napıcağını bilemeyip bozuyor. PC yi. Sonuçta bu bir Şahin parası :D
Doğru söylüyorsunuz :D Şahin parası olduğu kesin çünkü pederle baya tartıştık bu konuda :D :D

İşlemciye soğutucuyu yerleştirmeden önce termal macunu oje sürerken kullanılan fırça gibi bir şey varya onunla sürsek termal macunu bir sıkıntı çıkarır mı ? @Silinen üye

Doğru söylüyorsunuz :D Şahin parası olduğu kesin çünkü pederle baya tartıştık bu konuda :D :D

İşlemciye soğutucuyu yerleştirmeden önce termal macunu oje sürerken kullanılan fırça gibi bir şey varya onunla sürsek termal macunu bir sıkıntı çıkarır mı ? @Silinen üye
Kardeşim birşey olmaz da. Daha iyi dağılmasını istiyorsan "TPC 612" nin içinden çıkan bir kağıt olması lazım onun ile dağıt onu ben öyle yaptım süper oldu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı