[Alındı] Phoenix Oblivion

Montaj sıkıntıları hariç Vatan'ın 1 kusuru dahi yok. Montaj için zaman verirseniz sizden daha güzel yaparlar hatta. Bu şekil yaptıranlar var sitemizde. Fiyat açısından diyorsanız 100-200 lira bir şey farkeder en fazla.

Vatan Bilgisayar konusunda benimle tartışmaya ne yaşınız ne de çapınız yetmez. Vatanın ne mal olduğu ortada. Siz kalite görmediğiniz için ve çoğunuz montaj yapmayı bilmediğiniz için vatanın iyi iş yaptığını zannediyorsunuz. En önemli sorun olan iade edilmiş malları insanlara kakalamaya çalışmalarına değinmiyorum bile. Sokaktan geçenleri sistem uzmanı diye toplamışlar. Sorarım size bu işlerden çok iyi anlayanlar asgari ücretle vatan da mı çalışır? Tabi ki hayır. Ama ben hepinize öğreteceğim. Bu forumda doğru bilinen yanlışlar çok fazla. Çünkü yaş ortalaması çok düşük. Tecrübe sıfıra yakın.

Son düzenleme:
Vatan Bilgisayar konusunda benimle tartışmaya ne yaşınız ne de çapınız yetmez. Vatanın ne mal olduğu ortada. Siz kalite görmediğiniz için ve çoğunuz montaj yapmayı bilmediğiniz için vatanın iyi iş yaptığını zannediyorsunuz. En önemli sorun olan iade edilmiş malları insanlara kakalamaya çalışmalarına değinmiyorum bile. Sokaktan geçenleri sistem uzmanı diye toplamışlar. Sorarım size bu işlerden çok iyi anlayanlar asgari ücretle vatan da mı çalışır? Tabi ki hayır. Ama ben hepinize öğreteceğim. Bu forumda doğru bilinen yanlışlar çok fazla. Çünkü yaş ortalaması çok düşük. Tecrübe sıfıra yakın.
Şu mesajdan akan egoya kibire bir bakın ey dostlar.... Tamam siz en iyi bilensiniz, hiç birimizin çapı sizle konuşmaya yetmez bile.
Ben bilgisayarımı Vatan'dan aldım ve memnunum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı