[Alındı] Phoenix Oblivion

Montaj sıkıntıları hariç Vatan'ın 1 kusuru dahi yok. Montaj için zaman verirseniz sizden daha güzel yaparlar hatta. Bu şekil yaptıranlar var sitemizde. Fiyat açısından diyorsanız 100-200 lira bir şey farkeder en fazla.

abi adamlar günde 100 tane kasa topluyolar o halde bile kablolama yapmaya çalışıyolar.

Vatan Bilgisayar konusunda benimle tartışmaya ne yaşınız ne de çapınız yetmez. Vatanın ne mal olduğu ortada. Siz kalite görmediğiniz için ve çoğunuz montaj yapmayı bilmediğiniz için vatanın iyi iş yaptığını zannediyorsunuz. En önemli sorun olan iade edilmiş malları insanlara kakalamaya çalışmalarına değinmiyorum bile. Sokaktan geçenleri sistem uzmanı diye toplamışlar. Sorarım size bu işlerden çok iyi anlayanlar asgari ücretle vatan da mı çalışır? Tabi ki hayır. Ama ben hepinize öğreteceğim. Bu forumda doğru bilinen yanlışlar çok fazla. Çünkü yaş ortalaması çok düşük. Tecrübe sıfıra yakın.

Son düzenleme:
Şu mesajdan akan egoya kibire bir bakın ey dostlar.... Tamam siz en iyi bilensiniz, hiç birimizin çapı sizle konuşmaya yetmez bile.
Ben bilgisayarımı Vatan'dan aldım ve memnunum.

Tarzım serttir. İster ego de,ister kibir. Ama sadece doğruları söylerim. Bilmediğim konular hakkında yorum yapmam.

Bence vatan biraz işi aceleye getiriyor Sata Portlarını kafaya göre takmışlar 5-6-3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…