[Alındı] Razer DeathStalker Chroma

Teşekkür ederim. Mouse Pad şuan küçük geliyor ama kullanımlık bakımından iyi. AliExpress'den XXL boyutunu getirteceğim. Monitöre gelecek olursak günümün yarısından fazlası PC basında geçiyor ama ben rahatsız olmuyorum. Bu monitörlerde bazı kişilerde ghosting olduğu söyleniyor, ama bende ghosting problemi olmadı. @samet67671 Samet hocamda almıştı monitörü oda düşüncelerini paylaşırsa biraz daha yardımcı olur sanırım.

Benim de çok hoşuma gidiyor bu klavye ama ben Logitech G910 almayı düşünüyorum. Bu arada hayırlı olsun.

Hayırlı olsun kardeşim yaklaşık 1 2 ay geçti kullaniminizdan hala memnun musunuz klavyeden bende sipariş etmeyi düşünüyorumda. Bu arada garanti nasıl oluyor yani yurt dışı ürününe artık aral bakmıyor amazondan getirirseniz bile belli bi zaman diliminde amazon yardımcı oluyor sonra onlardan çıkıyor ve garantisi olmuyor ürünün diye biliyorum

@pesimist27 Teşekkür ederim, çok memnunum 3-4 gün içinde alıştım. Klavye konusunda Razer bana göre daha başarılı. Bu fiyatlara mekanik klavyede alabilirsin ama ben fazla ses çıkarıyor diye tercih etmedim. Buda yarı mekanik gibi sayılabilir. Garanti konusunda son zamanlarda değişiklik olduysa bu konuda bir fikrim yok ama bildiğim kadarıyla Aral ilgileniyordu. Net bir cevap almak istersen Aral ile iletişime geçebilirsin.

Bende sesten hoşlanmadığım için bu klavyeye bakıyorum amazonda geçen hafta 77 dolara inmişti sanırım bunu alacağım Aklımdaki diğer klavyeler bloody b314, asus cerberus, cm storm felan ama karar veremiyorum işte

Hayırlı olsun. Çok güzel bir klavye.

Bu şekil gömülü tuşlara sahip klavyelerde yazı yazmak diğerlerine göre daha rahattır. Yada bana öyle geliyor

@Emre0606 Hocam bir soruda ben soracaktım. Hani bu blackwidow da basınca yanma özelliği var. Yani o tuşa bastığında o tuş yanıyor. Bunda da var mı? Bilgin var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…