[Alındı] RX580 Sistem

Diğer modellere göre sıcak çalışıyor hakikaten.

6-7 Derece fark ediyor olabilir ancak bu daha sessiz çalışıyor olabilir.

Fan devirlerini eş zamanlı olarak izledim ve çok iyi bir şekilde otomatik olarak ayarlanıyor. Tabi diğer markalarda böyledir ama Gigabyte iyi iş çıkarmış gibi görünüyor. Ses sıcaklık dengelendikten sonra duyulamaz hale geliyor.

960 Evo M.2'den memnun musun? Normal SSD'ye göre göre hissiyat farkı hissettin mi?

Bu arada kartın güzelmiş.

Dün akşamdan beri kullanıyorum SSD'yi ve gözlemlerim şunlar; Hani bir şeyi açarken 2 kez tıklıyorsunuz ya tıklamanızla açılması arasında fark bile yok denilebilir. Bilgisayarda gezerken muazzam bir hız söz konusu. Bide en düşük modeli bu. PRO'larını düşünemiyorum bile. 3000 mb/sn okuma, 1380 mb/s yazma değerleri ölçüldü. Belirtilen değerlerle hemen hemen aynı.

Furmark testine sokar mısınız? Merak ettim, kaç derece olacak.

O kart diğer modellere göre biraz daha ısınıyormuş da merak ettim açıkçası hangi değerleri gördüğünü.
73 Dereceye kadar ısınıyor, normal de 60 ile 70 arasında dolanıyor.

Ayrıca arka tarafa doğru tabakadaki yamukluluğu fark eden oldu mu? Bende de aynı yamukluk mevcut, fabrikadan böylemi çıkarmışlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…