[Alındı] Ryzen 5 1600 ve Gigabyte Rx580 Sistem

Gerçekten gözüm kaldı maşaallah diyelim. Peki bu Nanokatalog da garanti durumu nasıl oluyor acaba bildiğim kadar distribütör garantili değil.
Bildiğim kadarıyla Nanokatalog garantili. Yani ürün bozuk çıkarsa kendileri değiştiriyorlar.

Fanın markası nedir.
Üzerinde marka yok. En azından ben göremedim. "Cooling fan" yazıyor.

Selam kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun CS GO oynuyormusun eğer oynuyorsan düşük ayarlarda ortalama kaç FPS aldığını sorabilirmiyim ?

Bildiğim kadarıyla Nanokatalog garantili. Yani ürün bozuk çıkarsa kendileri değiştiriyorlar.

Şunun için

Şunun için merak ettim bildiğim kadar ürünleri Almanya yada İngiltere'den getiriyorlardı. Bir sorun olduğunda değişim yapacak olsalar eğer ürün stokta yoksa uzun süre bekletme durumu olabilir. Bende belki ekran kartını oradan alayım dedim ama bu kafamı kurcaladı.

Anladığım kadarıyla fazla beklemek istemiyorsun. İletişime geç İstanbul şubesinde ellerinde varsa al. Diğer türlü pek bulaşma derim.

Anladığım kadarıyla fazla beklemek istemiyorsun. İletişime geç İstanbul şubesinde ellerinde varsa al. Diğer türlü pek bulaşma derim.
Pendik'te oturuyorum mağazalarından almam mümkün değil. Zaten şuan Hepsiburada.com'dan Sapphire RX 570 Nitro+Oc 8 GB ekran kartını sipariş verdim 20 gündür bekliyorum tedarik sıkıntısı varmış AMD tarafında birkaç siteyle görüştüm, tahmini olarak 1 ay sonra gelecekmiş bende eğer para iadesi alırsam belki alabilirim ordan diye düşünmüştüm fakat bu garanti işi önemli benim için, siz neden bulaşmayın dediniz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…