[Alındı] Sapphire R7 250

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 114
  • Görüntüleme 18.581
Lanet olası 9500 gt bir türlü kurtulamadım şu karttan. Lol bile oynayamıyorum
Şunu söylemek istiyorum.
Nvidia GeForce 8600 512 mb 64 bit DDR2 Ekran kartı 1280x720p'de 45 FPS aldığımı biliyorum.
Ram ise 1.5gb DDR2 667 mhz idi.
Pentium D işlemci ile bu değerlere sahip oldum.

Şunu söylemek istiyorum.
Nvidia GeForce 8600 512 mb 64 bit DDR2 Ekran kartı 1280x720p'de 45 FPS aldığımı biliyorum.
Ram ise 1.5gb DDR2 667 mhz idi.
Pentium D işlemci ile bu değerlere sahip oldum.
Format istiyor benim PC.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Ben de alacaktım fakat Vatan'dakiler beni şaşırttı R7 240 aldım.
Ben de almayı düşünüyorumda acaba memnun musunuz R7 240'tan? Cevabınız benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. OC'yi MSI Afterburner'dan saat hızlarını arttırarak yaptım.

Oyunları açmışken söyleyeyim hemen. COD: AW'de AA hariçken de dahilken de Ultra'dayken akıcı oyun oynamak mümkün. Ancak AC: Unity ve FarCry 4'te tökezledi. AA kapalıyken ve High-Medium ayarlardayken oynanabilir seviyede oyun. Özellikle AC: Unity'de çok fazla insan modellemesinin olduğu yerlerde Low'da oynamak geliyor içimden. Ancak Low'a alsam da FPS artmıyor.

Son düzenleme:
Elbette. Far Cry 3 oyununu Ultra ayarlarda 1360x768 çözünürlükte gayet oynanabilir seviyede çalıştırırken, High ayarlarda çok akıcı bir şekilde oynatabiliyor. Ancak AC: Unity ve FC4 tam bir facia oldu. Tabi sadece denemiştim. Oyun oynamıyorum zaten. İnternet bağlantım tekrar gelince oyunları en güncel sürümleriyle test etmeyi planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…