[Alındı] Sapphire R7 260X

VS 450 12V kanalından 404W verebiliyor aynı fiyata 40W fazla alıyorsunuz. 80Plus olması faturaya yansır fakat çok yansımaz sonuçta 1000W kullanmıyorsunuz maksimumu aylık 5 tl yansır.

Hocam ben şimdi upgrade yapsam tekrar 150 liraya kıyar daha yüksek Watt lı PSU alırım. Şimdi kullanmayacağım Watt için para ödemek istemiyorum. Bu arada şu güç kaynağı ne kadar Watt sağlar ?

ZM400-LE SERİSİ 4000W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Niye 400W ile uğraşıyorsunuzuz ki? Ileride yükseltme yapmak isteyeceksiniz bu sefer yeniden güç kaynağı alacaksınız. Misal şu an iyi bir güç kaynağınız olsaydı şimdi almaz, ona vereceğiniz parayla bir 4GB daha RAM veya 140TL daha ekler ekran kartının daha iyisini alırdınız. Almışken iyi bir PSU alın. Bu arada kartınız hayırlı olsun.

Niye 400W ile uğraşıyorsunuzuz ki? Ileride yükseltme yapmak isteyeceksiniz bu sefer yeniden güç kaynağı alacaksınız. Misal şu an iyi bir güç kaynağınız olsaydı şimdi almaz, ona vereceğiniz parayla bir 4GB daha RAM veya 140TL daha ekler ekran kartının daha iyisini alırdınız. Almışken iyi bir PSU alın. Bu arada kartınız hayırlı olsun.

Şuan bütçe hakkında karar veriyorum, eğer tamam derlerse Zalman'ın 500W modelinden alacağım kesin olarak.

ZM500-LE SERİSİ 4000W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Arkadaşlar gidiyorum biraz sonra bu güç kaynağını sipariş etmeye.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı