[Alındı] Z170 Gaming Pro, i5 6600K ve GTX 960 Sistem

Aynen öyle elektrik faturasınıda hesaba kattım. 10 Fps fazla alıcam diye, fazla ısınan fazla enerji tüketen kartı almak istemedim.

2.bir 960 alsam sli yapsam 970 performansı verir mi acaba? Görsel olarak'da daha iyi durur
Ful hd 1080 çözünürlükte Gtx980 yakın bir bir performans alırsınız hatta 1080 ful hd ile Gtx980 'i geçtiğiniz oyunlar bile olur.Ekran kartı ram'ini çok kullanmayan oyunlar tabi.Çift Gtx960 ile Gtx970 'i geride bırakırsınız.Tabi ful hd 1080 çözünürlüğün üstüne çıkınca ekran kartının ram kullanımı artıyor.Gtx970 çift Gtx960'ı geride bırakıyor.Çift Gtx960 kesinlikle önermiyorum.Ekran kartı Ram bakımından çok zayıf kalıyor.

@Silinen üye %25 performans olayını biraz daha açar mısın? Pratikte nerde %25 daha performanslı? Arkadaş için önemli olan fps. 960'ın 60 fps oynattığı oyunu 380 kesinlikle 75 fps'de oynatamaz. Arada en fazla 4-7 fps fark olur (Bu da oyundan oyuna değişir. Bazı oyunlarda eşit verir.). Bu farkı da gözümüz algılayamaz zaten. Her zaman kağıt üstündeki değerlere bağlı kalmak gerekmiyor. 15 fps gerçekten fark edecekse sen haklısın değer ama etmez.

Yerden yere vurduğunuz AMD olmasa NVIDIA fiyatları en üstte tutar

İnsanın telefon ekran resmi yapmak ve sevgilisiymiş gibi doya doya bakmak geliyor içinden. Hayırlı olsun hocam Allah bize de nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…