[Alınık] 1200-2000 TL Civarı Sistem

Galeano

Megapat
Arkadaşlar ikinci el, oyun ve stream amaçlı güzel bir sistem almak istiyorum. Maksimum bütçem 2000 TL.
Öncelikle sistemin ekran kartı AMD tarafında en az R9 270X veya denk bir kart. Nvidia tarafında ise GTX660 veya denk bir kart olmalıdır.
Tabi sisteminin işlemciside bu kartları taşıyabilecek bir işlemci olacak. :)
Şimdiden teşekkürler. :)
Ödeme konusunda lütfen önce para sonra sistemi yollarım diyen insanlar varsa hiç yorum yazmayın, bende kimseye önce sistem, sonra para demiyeceğim tabii ki. :) Sahibinden sitesindeki güvenli alışveriş sistemiyle veya Sanalpazar gibi benzer sitelerden almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Sağolun ama açıkcası anakart, kasa ve psu kafamı karıştırdı daha iyi bir sistem bulamazsam düşüneceğim.

Açtığım konulardan satışta olan sistemimi görebilirsiniz. Tekrar ediyorum o paralara gidip çift çekirdek bi sisteme yatırım yapmayın ölü yatırım olur.

@mahseer898 Hocam G3258'in nasıl bir işlemci olduğunu biliyorum merak etmeyin çekirdek takıntım yok. Performans olarak 6 çekirdekli fx 6300'ü rahat geçen bir işlemci g3258. İşlemcide önemli olan çekirdek sayısı değil mimaridir.

Elimde hiç açılmamış g3258 z97 pcmate var fiyatı 450 tl ilgilenirsen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı