ALINIK R7 250

alti9otuz5

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bir fiyat analizi yapıyorum.1 ay içerisinde bu kartı ya 2.el ya da sıfır alacağım.Teklifleri bekliyorum.

Bu kart ile yeni çıkan oyunları rahat oynayamazsın. Tavsiyem bütçen düşükse GTX 750 al. Bütçen fazlaysa GTX 970 öneririm.

Bu kart ile yeni çıkan oyunları rahat oynayamazsın. Tavsiyem bütçen düşükse GTX 750 al. Bütçen fazlaysa GTX 970 öneririm.

aralarında 2 kat fiyat farkı var neredeyse GTX 750 düşünürsek.Ayrıca boyut olarak da güçlülüğü bakımından da alacağım bilgisayara o kadar gerek yok.

aralarında 2 kat fiyat farkı var neredeyse GTX 750 düşünürsek.Ayrıca boyut olarak da güçlülüğü bakımından da alacağım bilgisayara o kadar gerek yok.
Bütçeni ve sistemini söylersen ekran kartı önerebilirim. Yoksa R7 250 ile oyunlar hayal.

Bütçeni ve sistemini söylersen ekran kartı önerebilirim. Yoksa R7 250 ile oyunlar hayal.

Bütçem belli söylediğim ekran kartına bakarsak :) Sistemimi de söylemeye gerek yok ben bu kartı istiyorum düşük iyi orası beni bağlar.Yine de bilgilendirme için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı