Razer Deathstalker 2 Pro vs Black Widow V4 Pro

Bütçe
8000-10000
Dostum yarma ne alakası var? Apple ekosistemi döndürmüyorsun sonuçta. Her ürünün ayrı yazılımı var, kullanınları da çok basit. Sırf Synapse yüzünden bu paralara bu klavyeler önerilir mi?

Herkesin kişisel zevki var. Ben de mesela Logitech mouse ve kulaklık kullanıyorum. Uygun bir zamanda klavye alacak olsam ilk tercihim yine Logitech olacak. Bu kadar yargılamanın bir anlamı yok.

Dostum yarma ne alakası var? Apple ekosistemi döndürmüyorsun sonuçta. Her ürünün ayrı yazılımı var, kullanımları da çok basit. Sırf Synapse yüzünden bu paralara bu klavyeler önerilir mi?

Onda da scroll sorunu var hocam, dikkatli kullanın.

Daha olmadı 11. ayında bakalım artık hayırlısı olursa da şaşırmam artık.

Zaten klavye, kulaklık değişti bir mouse kaldı oda kablosuz ileride bakacağım artık.

Herkesin kişisel zevki var. Ben de mesela Logitech mouse ve kulaklık kullanıyorum. Uygun bir zamanda klavye alacak olsam ilk tercihim yine Logitech olacak. Bu kadar yargılamanın bir anlamı yok.
Size kalmış. Sadece logoya para vermek mantıklı değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251128_183519_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20251128_183519_Hepsiburada.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 6
Arkadaşlar alt tarafı bir klavye için tartışmaya gerek yok herkes fikrini sunuyor bu sitedd bunun için yok mu zaten.

Tercih meselesi, olabilir. Zaten ilk mesajlarda Razer olmasına gerek var mı? Diye sordum. Tek programla iki ayar değiştireceğim diye 3 katı paraya aynı ürün almak bana göre saçma.

Buna da bakılabilir.

Teşekkür ederim öneri için.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Teşekkürler.

Dostum forumda 4/5 tane Çin marka sevdalısı çoluk çocuk; her tavsiyeye 7/24 Çin ürün linklerini spawn ediyorlar. 2/3 tane, 2 bin TL'ye mouse aldırdık diye, dev firmalara kafa tuttuklarını falan zannediyorlar hahahhaha. Ben de Logitech'den şaşmam, konuyu nerelere getirmişler. İlgilenmiyorsan cevap vermek zorunda değilsin, neye katkı yaptıklarını düşünüyorlar anlayamıyorum. Bu ürünleri yıllardır kullanan insanlar var, profesyonel oyuncular da buna dahil, sorunsuz ve mutlu kullanıyor insanlar, neyin davasını güdüyor bu arkadaşlarımız gerçekten anlamıyorum 🤣🤣🤣

Deathstalker V2 Pro almanı tavsiye ederim dostum, diğerine göre daha kompakt, hızlı, az yer kaplar+ kablosuz olması da bir avantaj.

Hala istenmeyen ürün tavsiye ediyorsun dostum, konuya ne katkın var senin şu an? Hahahahah.

Hocam Razer da Çin'de üretiliyor adamlar zaten ürete ürete daha iyi ürün yapmayı öğrenmişler.
Ben mesela Polonya markası endorfy klavye kullandım yemin ederim o Black Widow Razer'lardan kat kat iyi. Hiç olmazsa çalışıyor çift basmıyor temassızlık yapmıyor.

1764344305227.png

Bak altta sarı yerde ne yazmışlar. Bunu sonradan gördüm adamlar uyarı bile koymuş şu klavye ilk geldiğinde 10-14K fiyatlara satılan klavye şuna para veriyorsun ve 3-4 ay sonra çift tıklıyor ya da basmıyor. Ağrına gitmez mi?

Güya switchleri yenilemişler falan oda çözüm olmamış çok derinlere gittim hala bile satılanlar sorunlu Amazon fiyatı 4500ken almıştım ben şimdi yine kasım indiriminde 4750'ye satıyor. Altta yorumları oku mesela en son ben yazmışım onu da düzeltme atacağım iade olsun.

Kırılan menteşeler, basmayan tuşlar bu markaya yakışıyor mu?

İsteyen istediğini alsın ben uyarımı yaparım. Bu firmanın acilen ürünlerinin kalite kontrolünü düzeltmesi lazım çok acil hem de. Aç Razer forumlarına tonla konu orada RMA işliyor çatır çatır 3-4 kez değişim yapılıyor vs bizde oda Amazon'dan aldıysan para iade kazancın var

Ama gidip de XXX satıcıdan aldıysan hadi bakalım uğraş dur THH'lerde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı