[Alınır] 1500 TL oyun bilgisayarı

Onur Ücel

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Monitörlü ya da monitörsüz sistemler olabilir, işlemci olarak 2.nesil ve üzeri işlemci olursa iyi olur, amd ise fx serisi ya da a10 serisi olabilir. Ekran kartı olarakta bf4 oynayacağım, genelde bf4'te yüksek detayda rahatca oynayabiliceğim bir ekran kartı olmasını istiyorum.
Fiyat uygun olursa nakit alabilirim ya da taksitli satış olursa benim için daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
sistemin tam özellikleri nedir ve fiyat nedir acaba?

cihazın resimleri var mı acaba ve taksitli satış var mı acaba?

sistemin tam özellikleri nedir ve fiyat nedir acaba?

CoolerMaster Kasa
650W Enermax İnfiniti Modüler Güç Kaynağı
Asus Sabertooth P67 Anakart
İ5 2500K İşlemci
8 Gb Ddr3 Ram
1 Tb Harddisk
2 Gb Gtx 560 Ekran Kartı
Asus DvdWriter

1300 TL. ye verebilirim.

İşlemci: FX 6300 (garantili)
Anakart: M5A97 R2.0 (garantili)
Ram: 2x4 GB kingston (garantili)
Monitör: Led W1934S 19.5 inch
700 TL pazarlık payı vardır.
Ekran kartı: 4850 50 TL, ekran kartı ile eski sistemimde yani E5200 tabanlı bi sistemde cyrsis 2 oynuyabiliyordum lol gibi oyunları zaten sıkıntısızdı tamamen. Eğer yetersiz gelir diyorsan alırsın R9 280 keyfine bakarsın.
http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
Kasa ve Psu benden olsun Psu 450w Kasa FirtBy kasası 1 hafta önce boyadım tamamını ben zaten sprey boya üretimi yapıyorum dandik boyanmıştır gibi kafanda şüphen olmasın, Kasanın resimlerini istersen atabilirim 50 TL cıvarında sprey boya ve astar harcadım hesabını sen yap.
Belirtmek isterim sistem 1.5 aylık sistem toplamak için konu açmıştım bakabilirsin profilimden.
Taksit seçeneğine gelelim Sanalpazar üzerinden satın alırsan bu sistemi 9 taksite bile bölersin.

monitör ve ekran kartsız ne olur fiyat son olarak ve ekran kartı 280x düşünüyorum 450w yeterli olucakmıdır?

Dosya Ekleri

• sdfsdf.png
    sdfsdf.png
    81,3 KB · Görüntüleme: 332

Technopat Haberler

Geri
Yukarı