GeForce NOW Alınır mı?

Farukxerdgn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba benim ortalama bir sistemim var. Ama istediğim oyunları en düşük ayarda oynatıyor ve zevk vermiyor. Örneğin M&B Bannerlord gibi ayrıca aylık üyelik alırsam sadece Steam kütüphanemdeki oyunlarımı oynayabiliyorum? İnternet hızım bu:

1719868505226.png

Alınmaz. GeForce NOW'un Türkiye hizmeti cidden kötü. Onun yerine VPN ile Avrupa sunucusuna bağlanın, oradan oynayın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız da konu açabilirsiniz. Bilenler yardımcı olur, paranız da cebinize kalır.

Alınmaz. Şu hırsızlara para yedirmeyi bırakın artık. VPN ile yurt dışından alın. Gtx 1060 ile 30fps oyun oynamayı düşünüyorsan alabilirsin ama haberin olsun server avrupada olmasına rağmen yurt dışı sunucularında daha iyi performans alırsın genel olarak...

@R32Mehdisi, bu yoruma ek olarak da yabancıların bedava sürümünde RTX 2080 veriyorlar ve bir saat oynayabiliyorsunuz. Haberiniz olsun. Sıra da çok çabuk geçiyordu diye hatırlıyorum.

Alınmaz. Alma, aldırma. Türkiye servisi ciddi anlamda rezalet. Yurt dışı al, Türkiye'de ki servisten daha iyi performans alacağına eminim. Bu paraya 1060 ekran kartı hakaret gibi.

Alınmaz. Şu hırsızlara para yedirmeyi bırakın artık. VPN ile yurt dışından alın. GTX 1060 ile 30FPS oyun oynamayı düşünüyorsan alabilirsin ama haberin olsun server Avrupa'da olmasına rağmen yurt dışı sunucularında daha iyi performans alırsın genel olarak...

Nasıl Avrupa sunucularından alacağım peki her girdiğimde VPN ile mi açmam lazım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı