GeForce NOW Alınır mı?

Onur58

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim
Ryzen 7500F.
32 GB RAM.
RX 580.

Birkaç sonra RX 9060XT alacağım. O zamana kadar iş görür mü sizce? Sadece Rust oynayacağım

İnternetim 1000 Mbps.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistemim
Ryzen 7500F.
32 GB RAM.
RX 580.

Birkaç sonra RX 9060XT alacağım. O zamana kadar iş görür mü sizce? Sadece Rust oynayacağım

İnternetim 1000 Mbps.
gerçekten hocam sisteminiz çokta kötü değil rust oynayabilmeniz lazım. o gecikmeyle,input laglarla felan cebelleşmek yerine indirip kendi sisteminle açman daha iyi

Elindeki sistem, oynadığın oyunlar için yetersiz olsaydı alınır diyebilirdim. Ancak bu haliyle Rust'ı rahat oynayabiliyor olman gerek.

Ayrıca Game+ sağ olsun, seni GTX 1060'lı makineye dahi atayabiliyor. Sistemin yetmediği senaryolar dışında, yurt dışı GFN alınmadığı sürece tavsiye etmiyorum.

Elinizde sistem toplama imkanı varken toplayın derim çünkü sektörü gitgide Ge. Now'a kanalize edecekler istesek de bilgisayarımız olmayacak sadece kiralayacağız. Bu sadece bilgisayar sektöründe değil dizi film sektöründe de geçerli.

Arkadaşlar sistemim.
Ryzen 7500F.
32 GB RAM.
RX 580.

Birkaç sonra RX 9060XT alacağım. O zamana kadar iş görür mü sizce? Sadece Rust oynayacağım.

İnternetim 1000 Mbps.

Performance paketini kullanıyorum internetim de 50Mbps ancak CS2 de dahi öyle aman aman gecikmeler yasamıyorum, tabii ki gercek PC ile arasındaki gecikmeyi hissetiriyor ama oynatıyor yine de alacaksanız performance paketini önermem 60 FPS görüntüleme ile sınırlı kalıyor Ultimate değerlendirilebilir daha az gecikme ve daha az FPS düşmesi larıyla karşılaşırsınız ve 4080 kullanılıyor yanlış hatırlamıyorsam.
Özetle benim kanatimce alınabilir.

Elindeki sistem, oynadığın oyunlar için yetersiz olsaydı alınır diyebilirdim. Ancak bu haliyle Rust'ı rahat oynayabiliyor olman gerek.

Ayrıca GAME+ sağ olsun, seni GTX 1060'lı makineye dahi atayabiliyor. Sistemin yetmediği senaryolar dışında, yurt dışı GFN alınmadığı sürece tavsiye etmiyorum.

Yanlış bilgi. Güncel GeForce NOW'da GTX 1060 mevcut değil. Minimum RTX 2080 var.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2050 mobil bir ekran kartı ve GTX 1060'tan zayıf.

Kendim kullandığım pakette RTX 2080 var gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca GAME+ sağ olsun, seni GTX 1060'lı makineye dahi atayabiliyor. Sistemin yetmediği senaryolar dışında, yurt dışı GFN alınmadığı sürece tavsiye etmiyorum.

Yaklaşık 1 sene önce öyleydi ancak şu an 1060 kullanılmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı