gerçekten hocam sisteminiz çokta kötü değil rust oynayabilmeniz lazım. o gecikmeyle,input laglarla felan cebelleşmek yerine indirip kendi sisteminle açman daha iyiArkadaşlar sistemim
Ryzen 7500F.
32 GB RAM.
RX 580.
Birkaç sonra RX 9060XT alacağım. O zamana kadar iş görür mü sizce? Sadece Rust oynayacağım
İnternetim 1000 Mbps.
Arkadaşlar sistemim.
Ryzen 7500F.
32 GB RAM.
RX 580.
Birkaç sonra RX 9060XT alacağım. O zamana kadar iş görür mü sizce? Sadece Rust oynayacağım.
İnternetim 1000 Mbps.
Yanlış bilgi güncel Geforce Now'da GTX 1060 mevcut değil. Min. RTX2050 var.Elindeki sistem, oynadığın oyunlar için yetersiz olsaydı alınır diyebilirdim. Ancak bu haliyle Rust'ı rahat oynayabiliyor olman gerek.
Ayrıca Game+ sağ olsun, seni GTX 1060'lı makineye dahi atayabiliyor. Sistemin yetmediği senaryolar dışında, yurt dışı GFN alınmadığı sürece tavsiye etmiyorum.
RTX 2050 mobil bir ekran kartı ve GTX 1060'tan zayıf.Yanlış bilgi güncel Geforce Now'da GTX 1060 mevcut değil. Min. RTX2050 var.
RTX 2050 mobil bir ekran kartı ve GTX 1060'tan zayıf.
Elindeki sistem, oynadığın oyunlar için yetersiz olsaydı alınır diyebilirdim. Ancak bu haliyle Rust'ı rahat oynayabiliyor olman gerek.
Ayrıca GAME+ sağ olsun, seni GTX 1060'lı makineye dahi atayabiliyor. Sistemin yetmediği senaryolar dışında, yurt dışı GFN alınmadığı sürece tavsiye etmiyorum.
Öyleyse daha kötü. Artık mobil GPU da kullanmaya başlamışlar demektir.Yanlış bilgi güncel Geforce Now'da GTX 1060 mevcut değil. Min. RTX2050 var.
Güncel olarak hangi ekran kartlarını kullanıyorlar Game+ aboneliğinde?Yaklaşık 1 sene önce öyleydi ancak şu an 1060 kullanılmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.