Rehber Alınmaması gereken AMD işlemciler

Ama 1200 liraya bundan 15-20 FPS daha iyi olan 10400F var iken neden bunu alır ki insan?
B550 ile alıp ileride yükseltmek için AMD'ye güvenmiştik. Sırf bu yüzden almıştım. Süper şanslı olduğum için AM5 geliyor. Yalan oldu ileriye dönüklük...

Bence AMD işlemciler bu zamanda zaten alınmamalı. Şu zamana kadar hep AMD savundum, FX serisi işlemcilerinden beri AMD HD ekran kartlarından beri, sonradan RX serisi ve Ryzen serisi ile cidden çok iyi bir başarı yakaladı. Uygundu da fiyatlar fakat son zamanlarda AMD'ye ait herhangi bir donanımın fiyatı arttı. AMD donanımlarda gözle görülür bir artış oldu. Önceden Intel bana pahalı geldiği için savunmazdım ama şimdi Intel ile aynı fiyat, çoğu zaman ise Intel daha ucuz. i5 10400F gibi, demem o ki AMD donanım bence alınmamalı.

AMD donanım bence alınmamalı.
Düşük seviyede evet, yüksek seviyede gayet de alınır. Hâlâ 5950X'e rakip yok. Pahalı mı? Pahalı. Ama paranın hakkını dibine kadar veriyor. 5900X'e bile 11900K, 10900K anca yetişebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…