Intel mobil işlemciler vs AMD mobil işlemciler

İntel tarafında Thunderbolt 4 var uzun vadede iş gören bir özellik olacaktır. Fakat sarj konusunda AMD daha iyi iş çıkartıyor.
Thunderbolt özelliklerini destekleyen kalitede USB-C girişli AMD işlemcili laptoplar da mevcut.
12. Nesil Intel'ler hepsinden iyi şuan. Her sene bu denge değişir. Maksat olabildiğince F/P cihaz almak.
6000 serisi AMD işlemciler güç tüketimi konusunda 12. nesil Intel işlemcilere kıyasla daha iyi.

Thunderbolt özelliklerini destekleyen kalitede USB-C girişli AMD işlemcili laptoplar da mevcut.

6000 serisi AMD işlemciler güç tüketimi konusunda 12. nesil Intel işlemcilere kıyasla daha iyi.
Tabi aynı işlevi gören USB-C girişi olan laptoplar var fakat uzun vadede Thunderbolt olması bence daha iyi. Benim bilgisayarımda iki girişte mevcut fakat fark yaratacak bir durum göremedim daha.

Yeni çıkan Asus ROG Zephyrus G14 (2022) çok güzel bir laptop, ancak fiyatı $1600'den başlıyor.
Baktım hocam bayağı güzel bilgisayar ama vergisiydi falan onun altından kalkamam hocam :D ha amazon us da indirime girse 1300 dolara mesela gerçekten alıncak laptop bestbuy türkiyeye ürün gönderiyor mu hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı