Rehber Alınmaması gereken AMD işlemciler

Hocam Intel için de siz yapın beni etiketlerseniz sevinirim.
Arkadaşlar hahaha atmak yerine yanlışı söylerseniz iyi olur.
Etiketlerim .
Peki sana B450M S2H ve ROG Strix B450-F Gaming'in VRM'lerinin hemen hemen aynı olduğunu söylesem?
Arada farklılıklar var her türlü. B450M S2H ile B450-F zaten fiyat olarak karşılaştırılmamalı. İlla arada farklılıklar var. B450-F iki kat daha pahalı.

Arada farklılıklar var her türlü. B450M S2H ile B450-F zaten fiyat olarak karşılaştırılmamalı. İlla arada farklılıklar var. B450-F iki kat daha pahalı.
Farklar var ancak VRM'leri çok benzer. ROG besleyebilirse S2H'da besler rahat rahat. Ezbere, kartların tiplerine bakıp da yorum yapmamak lazım.

Alınmaması gereken Intel işlemciler listesi yapılırsa F ibareli işlemciler dışındaki bütün işlemciler listeyi doldurup taşırır. Intel batmaya hazırlanıyor arkadaşlar. Ama dua edinki batmasın, tek firma kalmasın.

Yeni alınacaksa mantıklı olan öneriler var. Ancak i5 7400 rakibi Ryzen 5 1400'e sahibim. İlk zamanlar oyun performansında bir miktar önde idi i5 7400. Bugünse 4C/4T olmasından dolayı ömrünü bitirmek üzere. Ryzen 5 1400 daha uygun fiyata 4C/8T bir ürün sundu piyasaya. Bu yüzden uygun fiyatta olduğu sürece bu modellerden 6C/6T olmayanlar alınabilir.

3 hafta önce İncehesap'tan 1.122 TL'ye Ryzen 5 1600 AF aldım. Memnunum. AMD'nin her işlemcisi candır.

Son düzenleme:
Anlık bir indirim olursa alınırlar, neyi bu kadar uzattınız anlamadım.
Hatta indirim olmadan da alınabilecek işlemciler var aralarında.

Bana kalırsa mantıklı bir rehber olmamış, taş gibi işlemcileri koyup "Daha iyisi var o fiyata" diyerek almayın demişsin. Fiyat gibi değişken bir şeyi temel alarak bir rehber hazırlamak iyi bir fikir olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…