Merhaba arkadaşlar son zamanlarda çok fazla YouTube reklamlarına kanıp kazıklanan tüketicilerin şikayetlerini gördüm. Buraya güncel olarak çıkmış alınmayacak cihazlardan paylaşacağım.
Redmi 12, Redmi 10, Realme C55, Realme C53.
Bu cihazların ortak özellikleri G88 islemci ve eMMC 5.1 depolama teknolojisi kullanması. 6 ay içinde telefon kanser etmeye donma, kasma yapmaya başlayacaktır.
Realme C55 modelinin fazlaca şikayeti mevcut. Bu cihaza çok fazla reklam verilmiş YouTube'da. Kendimde yaşadığım sorun nedeni ile 1 ayda THH başvurarak para iadesi kararı aldırdım.
Bu cihazlara reklam yapan YouTube kanalları tüketiciyi yaniltmaktadir.
Ben tasarıma kanıp G88 ile idare etmeyi göze aldım ama hayatımın en önemli hatalarindandi. Anne babaniza alabilirsiniz ama kendinize bu işlemcili telefonları almayın.
Önerdiğim modeller.
M14.
A24.
A34.
Bütçenize uygun olanı alın 3üde başarılı ve güçlü işlemcileri sahip.
Redmi 12, Redmi 10, Realme C55, Realme C53.
Bu cihazların ortak özellikleri G88 islemci ve eMMC 5.1 depolama teknolojisi kullanması. 6 ay içinde telefon kanser etmeye donma, kasma yapmaya başlayacaktır.
Realme C55 modelinin fazlaca şikayeti mevcut. Bu cihaza çok fazla reklam verilmiş YouTube'da. Kendimde yaşadığım sorun nedeni ile 1 ayda THH başvurarak para iadesi kararı aldırdım.
Bu cihazlara reklam yapan YouTube kanalları tüketiciyi yaniltmaktadir.
Ben tasarıma kanıp G88 ile idare etmeyi göze aldım ama hayatımın en önemli hatalarindandi. Anne babaniza alabilirsiniz ama kendinize bu işlemcili telefonları almayın.
Önerdiğim modeller.
M14.
A24.
A34.
Bütçenize uygun olanı alın 3üde başarılı ve güçlü işlemcileri sahip.
Son düzenleme: