Alınmayacak telefonlar

516777

Decapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda çok fazla YouTube reklamlarına kanıp kazıklanan tüketicilerin şikayetlerini gördüm. Buraya güncel olarak çıkmış alınmayacak cihazlardan paylaşacağım.

Redmi 12, Redmi 10, Realme C55, Realme C53.

Bu cihazların ortak özellikleri G88 islemci ve eMMC 5.1 depolama teknolojisi kullanması. 6 ay içinde telefon kanser etmeye donma, kasma yapmaya başlayacaktır.

Realme C55 modelinin fazlaca şikayeti mevcut. Bu cihaza çok fazla reklam verilmiş YouTube'da. Kendimde yaşadığım sorun nedeni ile 1 ayda THH başvurarak para iadesi kararı aldırdım.

Bu cihazlara reklam yapan YouTube kanalları tüketiciyi yaniltmaktadir.

Ben tasarıma kanıp G88 ile idare etmeyi göze aldım ama hayatımın en önemli hatalarindandi. Anne babaniza alabilirsiniz ama kendinize bu işlemcili telefonları almayın.

Önerdiğim modeller.
M14.
A24.
A34.

Bütçenize uygun olanı alın 3üde başarılı ve güçlü işlemcileri sahip.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda çok fazla YouTube reklamlarına kanıp kazıklanan tüketicilerin şikayetlerini gördüm. Buraya güncel olarak çıkmış alınmayacak cihazlardan paylaşacağım.

Redmi 12, Redmi 10, Realme C55, Realme C53.

Bu cihazların ortak özellikleri G88 islemci ve eMMC 5.1 depolama teknolojisi kullanması. 6 ay içinde telefon kanser etmeye donma, kasma yapmaya başlayacaktır.

Realme C55 modelinin fazlaca şikayeti mevcut. Bu cihaza çok fazla reklam verilmiş YouTube'da. Kendimde yaşadığım sorun nedeni ile 1 ayda THH başvurarak para iadesi kararı aldırdım.

Bu cihazlara reklam yapan YouTube kanalları tüketiciyi yaniltmaktadir.

Apple ve Samsung harici cihaz almak bütçe varsa pek mantıklı gelmiyor bana hocam, özellikle Note serisi bittiğinden beri ben de Apple kullanıcısı olarak devam ediyorum.

Redmi kesinlikle alınmaz. Note serisi iyi ona bir şey demiyorum. Ancak sade serisi çok kalitesiz.

Apple ve Samsung harici cihaz almak bütçe varsa pek mantıklı gelmiyor bana hocam, özellikle Note serisi bittiğinden beri ben de Apple kullanıcısı olarak devam ediyorum.
S serisi ile güzel bir rekabet yapıyor samsung. Ancak hala işlemci yönünde 40 fırın ekmek yemeli.

Öğrenciyim, A04s almıştım. Kısa zaman için idare eder (sosyal medya için) ama oyun için olmaz. Sosyal medya telefonu olarak iyi gidiyor. Ama onun yerine A24 kat kat iyi. A04s'i de eklerseniz daha iyi olabilir. Android 14 falan boş iş o telefona.

Redmi kesinlikle alınmaz. Note serisi iyi ona bir şey demiyorum. Ancak sade serisi çok kalitesiz.

S serisi ile güzel bir rekabet yapıyor Samsung. Ancak hala işlemci yönünde 40 fırın ekmek yemeli.

Hocam bu açılan konu ile alakasız ama bir şey soracağım. İşlemcide ne kadar fark var mesela S23 ile iPhone 13-14-15 arasında. S23 almayı düşünüyorum da yoksa bütçeyi yükseltip 13'e mi yöneleyim?

Realme C serisi komple alınmaz. Bir kez o hataya düştüm C25Y aldım. Kısa süre sonra telefon saçmalamaya başladı. Kamera ve işletim sistemi rezalet. Gereksiz bir sürü yazılımla doldurmuşlar, bir kişi de sormuyor ki aga biz ne koyuyoruz bu telefona.

Şimdi "giriş segment, ne beklersin ki?" dersiniz ama aldığım zaman Samsung'un A serisi çok daha iyiydi ve ben de salaklık yaptım ve Samsung almadım.

Kendi ROM'u berbat olduğu yetmediği gibi Custom ROM da bulunmuyor, öyle saçma bir durumda sıkışık durumda şimdilik.

Ben de çözümü IPhone'a geçiş yapmakta gördüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı