Alınmayacak telefonlar

Bende G95 işlemcili bir Redmi Note 10s var, fiyatına göre başarılı buluyorum, evet kamera vasat ama çok da önemli değil benim için, sanat fotoğrafları çekecek değilim.

10s iyi bir telefon bunlardan katça iyi.

Acilen Oppo A55 ve A74 eklenmeli en berbat 2 cihazlar.

A74 fena sayılmaz SD 662 gündelik için iş görür + AMOLED ekran fiyatı 5 bin olsa alınır derdim ama 8 9 bine kazık bir telefon.

Son düzenleme:
Sağlar mı, sen One UI'ın boşta ne kadar RAM harcadığından bi' habersin sanırım?

Core mevcut içerisinde düz yazılım değil. Ayrıca 4 senelik A20 3/32 eski Exynos işlemcili cihazım hala hızlı. Akıcı arayüzü mevcut ve uygulamalard seri akici, m. Sadece açılırken vs çoklu işlemde kasma oluyor sebebi kötü islemci. Samsung yazılımda başarılı.

Dediğin mantığa göre 8 GB Realme C55 ve Redmi 12 akıcı deneyim sunması gerekirken kasma donmalar 1 ayda başlıyor kötü islemci ve kötü depolama teknolojisi varsa RAM bile kurtaramaz cihazi.

@Buraksncr97, hayır SoC kötü Olabilir'i kast etmedim. RAM minimum 6 GB olmalı, asıl RAM düşükse SoC kurtarmaz o cihazı...

Mesela M14'ün 6 GB'lik varyantı gelseydi, en F/P cihazlardan biri olabilirdi. Şu haliyle ancak mecbur kalındığında alınacak bir cihaz.

@Buraksncr97, hayır SoC kötü Olabilir'i kast etmedim. RAM minimum 6 GB olmalı, asıl RAM düşükse SoC kurtarmaz o cihazı...

Mesela M14'ün 6 GB'lik varyantı gelseydi, en F/P cihazlardan biri olabilirdi. Şu haliyle ancak mecbur kalındığında alınacak bir cihaz.

Anladım dediğin mantıklı ancak yine de bu cihaz üzmez sanal RAM vs yazılımla Samsung halleder.

Hocam bu açılan konu ile alakasız ama bir şey soracağım. İşlemcide ne kadar fark var mesela S23 ile iPhone 13-14-15 arasında. S23 almayı düşünüyorum da yoksa bütçeyi yükseltip 13'e mi yöneleyim?
NVIDIA, AMD rekabeti gibi bu. S23'ün rakibi 14'tür. Teknik olarak 23 daha iyi ama S serisinden telefon alacaksan ultra modelini almanı öneririm. iPhone alacaksan kesinlikle sade modellerini alma. Artık eski modelin Pro Max modelinden bile kötü oluyor. Alacaksan Pro ve Pro Max al.

3 Kez S22 kullandım kesinlikle o rezalet pil ile yanından dahi geçmem. He birde iPhone 11 vasatını saymaya gerek yok
Pili gayet güçlü. Ayrıca 3 kez dediğin için pek inandırıcı gelmedi.

NVIDIA, AMD rekabeti gibi bu. S23'ün rakibi 14'tür. Teknik olarak 23 daha iyi ama s serisinden telefon alacaksan Ultra modelini almanı öneririm. iPhone alacaksan kesinlikle sade modellerini alma. Artık eski modelin Pro Max modelinden bile kötü oluyor. Alacaksan Pro ve Pro Max al.

Hocam Ultra tasarimini beğenmiyorum. Neden Ultra onerdiniz düz seri kotu mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı