Alıntılanan mesajın bildirimi gitmiyor mu?

Akkuşlu

Centipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Bu sorunla daha önce çok kez karşılaştığım için konu açma isteği hissettim. Bir mesajı alıntıladığımız zaman ilk alıntılanan mesajın sahibine bildirim gidiyor fakat sonraki alıntılanan mesajların sahiplerine bildirim gitmiyor.

Benden kaynaklı mı diye düşündüm fakat daha önce de buna benzer bir konu açıldığını gördüğüm zaman emin oldum. Bu bildirimleri almak için herhangi bir ayarı mı açmalıyız yoksa forum kaynaklı mı? Teşekkürler.

Önceki açılan konu:

Örnek görsel:

Bana o sırada gelen bildirimler:

Dördüncü bildirim mesajımı alıntılayan kişi tarafından fakat tamamen farklı bir mesaj, yanıltıcı olmasın.

Son düzenleme:
Mesela bir konu açtın, son mesaj yazan kişi sensin. Sonra birinin mesajını alıntıladın, o son mesajınla birleştiriliyor, düzenleme diye geçiyor. O yüzden bildirim gitmemesi normal.
Bu durumun yaşanması için konu sahibi olmaya gerek yok, herhangi bir konuda birinci alıntılanan mesajdan sonra alıntılanan mesajların sahiplerine bildirim gitmiyor. Bu durum yaşandığı zaman da mesajımı alıntılayan kişinin sorduğu soruya yanıt veremiyorum haberim olmadığı için. Pek normal bir durum değil açıkçası, durum bu şekildeyse düzenleme gelmeli.

Alıntı yapılan mesaj bildirimi -sanırsam- gitmiyor sizin de söylediğiniz gibi. Lakin artık düzenleme olsa dahi bütün etiket bildirimleri gidiyor. Etiketlemek geçici bir çözüm olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…